Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: serwery do csa przez hamachi

Najbardziej trafne tematy dla "serwery do csa przez hamachi"

1

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

2

Serwery Hamachi

1Włącz hamachi 2.Dołącz do sieci 3.Wijaj na Serwa Shadow Serwer Sieć Hamach: Ganjia Hasło: filip IP Serwera: ...

Odpowiedzi do Serwery Hamachi :

4

duze pingi przez hamachi

Witam wszystkich. Jak postawie siec hamachi kumple sie podlacza potem stawiam dedicated server i wchodzimy na niego to ja mam ping ok 10 a znajomi po 200-300 i im sie bnardzo tnie:/ wie ktos jak zrobic aby pingi byly ...

Odpowiedzi do duze pingi przez hamachi :

Trafność: 50%

5

Serwer CS 1.6 DS przez Hamachi

Wszystkich chetnych zapraszam na serwer hamachi. nazwa sieci hamachi: Serwer CS 1.6 Haslo: 123 Ip:5.49.85.128 Zapraszam Wszystkich chetnych !! Pozdro Jakby piszcie na GG: ...

Odpowiedzi do Serwer CS 1.6 DS przez Hamachi :

6

Nowy server (przez hamachi)

...

7

serwer przez hamachi

mam pytanie odnosnie serwerow zakladanych przez hamachi. czy jesli zaloze serwer przez ten program i mam udostepnione w sieci dyski to osoby laczace sie przez hamachi beda mialy do nich dostep??? prosze o szybka ...

Odpowiedzi do serwer przez hamachi :

8

Server cs przez hamachi

...

9

Serwery

Gdy chce wejść na jakikolwiek serwer pisze mi Bad command character in client command Jak zrobić żebym mógł ...

Trafność: 25%

10

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "serwery do csa przez hamachi"

1

No wlasnie przez Hamachi sciagnij sobie Hamachi i zrob swoj profil i bedziecie

No wlasnie przez hamachi sciagnij sobie hamachi i zrob swoj profil i bedziecie grac tylko wszyscy musza sciagniac hamachi Dodac Ciebie do ich tam profilu czy cus takiego i bedziec ...

2

To masz zewnętrzene Ip. Może spróbuj postawić przez Hamachi serwa.

To masz zewnętrzene Ip. Może spróbuj postawić przez hamachi serwa. ...

3

kurde ludzie jak ma zewnętrzne IP to nie musi stawiać przez Hamachi,tylko z

kurde ludzie jak ma zewnętrzne IP to nie musi stawiać przez hamachi,tylko z wewnętrznym się stawia na hamaku :D podaj im im IP i potem port np. 87.105.229.173:27015 niew eim jaki tam ...

4

wchodzisz na serwery steam a posiadasz wersje csa nonsteam. Jak chcesz wchodzić

wchodzisz na serwery steam a posiadasz wersje csa nonsteam. Jak chcesz wchodzić na te serwery musisz mieć oryginalny cd key. Na forum jest sporo serwerów non steam a z nimi będziesz mógł sie ...

5

Mi tylko działa na porcie 27015 przez Hamachi, jak nie zadziała to spróbuj z

Mi tylko działa na porcie 27015 przez hamachi, jak nie zadziała to spróbuj z innymi portami ...

6

stich_1, ale CSa się włącza przez plik hl.exe... można tak włączyć zarówno

stich_1, ale csa się włącza przez plik hl.exe... można tak włączyć zarówno nonsteam jak i ...

7

cc5, czas timeoutu jest przez server ustawiany. Daj resa ompa, uruchom CSa i

cc5, czas timeoutu jest przez server ustawiany. Daj resa ompa, uruchom csa i odrazu połącz sie z serwerem. To jest wina kompa, bo za wolno prekeszuje -> możliwe że reinstall windy ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "serwery do csa przez hamachi"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam