Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: skąd można boty ściągnąć do cs?

Najbardziej trafne tematy dla "skąd można boty ściągnąć do cs?"

2

Boty co i jak?

Jak grać z botami? Trzeba mieć własny server? Proszę o szczegółowe wyjaśnienie ...

Odpowiedzi do Boty co i jak? :

3

Boty (jestem upierdliwy :D)

Jak w temacie. Nie wiem jak zainstalować PODboty, skond ściągnąć żeby działały i co wcisnąć :D nie wiem jak zainstalować - nie wiem gdziem poprostu mam rozpakować pliki i do jakiego folderu przenieść ...

Odpowiedzi do Boty (jestem upierdliwy :D) :

4

Boty i sXe

Witam, mam pytanie. Czy jest moze sposob zeby nie wywalalo botow przy sXe? albo jakies specjalne boty? Drugie pytanie jest takie, czy da sie zrobic tak, zeby sXe automatycznie sie sciagalo tym ktorzy go nie maja tak jak mapy i wlaczalo im sie przy ...

Odpowiedzi do Boty i sXe :

5

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

7

Hmmm BoTy :(

Witam, na wstępie powiem że jestem początkującym graczem w CS`a, chcę się nauczyć w niego grać ale nie mogę dodać tych botów :/ Ściągnąłem je z Waszego linku i tam jest napisane : "Wklej tam gdzie powinno być wklejone" , ale gdzie to jest ...

Odpowiedzi do Hmmm BoTy :( :

Trafność: 25%

9

boty na serverze

widziałem na jakimś tam serverze(niepamiętam nazyw) żę grają boty. związku z tym mam pytanie: jak umieścić boty na ...

Odpowiedzi do boty na serverze :

10

Boty na Servie

...

Odpowiedzi do Boty na Servie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "skąd można boty ściągnąć do cs?"

1

no ta.. ale milosierny to prawie jak rafoos jak go boty widza to same se killa

no ta.. ale milosierny to prawie jak rafoos jak go boty widza to same se killa wpisuja, a potem sie deinstaluja ...

2

Jak juz ci napisalem na gg przeinstaluj cs'a i zainstaluj boty ale tylko

Jak juz ci napisalem na gg przeinstaluj cs'a i zainstaluj boty ale tylko raz!boty dzialaja na kazdej mapie ale ucza sie jej wpierw.Jak by cos nie dzialczylo to wal tu albo na gg do mnie :D . ...

3

No w sumie boty mają wh i aima :D

No w sumie boty mają wh i aima :D ...

4

bot i nic wiecej :D a boty maja wh i aim :}

bot i nic wiecej :D a boty maja wh i aim :} ...

5

Bo boty ucza sie mapy i tak bedziesz mial jakis czas :P az nie skonczy sie

Bo boty ucza sie mapy i tak bedziesz mial jakis czas :P az nie skonczy sie analiza ...

6

jak chcesz boty to pogadaj z fishmanem on dobrze za moze posluzyc

jak chcesz boty to pogadaj z fishmanem on dobrze za moze posluzyc ...

7

boty śmierdzące grać nie potrafią, pewnie wychodzą z założenia że dobry czit

boty śmierdzące grać nie potrafią, pewnie wychodzą z założenia że dobry czit nie jest zły. skurwysyństwo trzeba tępić brawo panie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "skąd można boty ściągnąć do cs?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam