Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: skiny z source do cs1.6

Najbardziej trafne tematy dla "skiny z source do cs1.6"

1

[SKINY] Czy mozna zamienic skiny w cs 1.6 z cs 1.6 Source ??

Siemka .... takie samo pytanie jak w temacie ... mozna tak zrobic ?? jesli tak to w jakis sposob ?? bo jesli sciagam jakis skin z Cs: S to tam sa jeszcze inne pliki i nie wiem co z tym zrobic ... prosze o help ;p jak cos to gg 11331830 ... ...

Odpowiedzi do [SKINY] Czy mozna zamienic skiny w cs 1.6 z cs 1.6 Source ?? :

Trafność: 66.67%

2

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11

[PL] Miechow - NonSteam cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11:27015 Administracja: Profesjonalna Lącze: 20 mb/s Sloty: 24 ! Mapy: Wybierane przez graczy ...

Odpowiedzi do [PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11 :

3

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

4

Filmiki z CS1.6

Witam all. Jak ktos ma ochote ogladnac sobie moja osobe w akcji :lol: to bardzo prosze: http://www.podzamcze.eu Wiem ze stronka to porazka ale pracuje nad nia, wiec niedlugo bedzie lepiej :oops: Narazie testuje pare sposobow (programow), do ...

Odpowiedzi do Filmiki z CS1.6 :

5

Różowo czarne kwadraciki w cs:source

Hej! mam Cs:source Non Steam i jak jest np. fy_map to na niektórych ścianach są różowo czarne kwadraty... i najwyraźniej potrzebuje texture pack... znalazłem ten texture pack na ruskiej stronce ale nie mogę go pobrać bo pokazuje się że nie ma ...

Odpowiedzi do Różowo czarne kwadraciki w cs:source :

Trafność: 33.33%

6

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

7

Problem z Cs Source non-steam

A mianowicie: Instaluje CSS Digital zone . Potem patcha CSS.Patch.v7.FULL.DZ.Fr33k Nie wiem co to ale skopiowałem nazwe :) bo miałem juz na plytce :) I wtedy włączam gre jestem napalony jak niewiem i klikam na find servers. Wyskakuje mi mnóstwo ...

Odpowiedzi do Problem z Cs Source non-steam :

8

Skiny???

Mam taką sprawe, szukałem na forum i nie znalazlem, więc co to są te skiny? Znalazłem je na stronie http://www.fpsbanana.com/skins/games/3 i co teraz sćiągne jakiegoś z nich wklaje w odpowiednie miejsce i co... np. moja broń bedzie inaczej wyglądać? ...

Odpowiedzi do Skiny??? :

10

serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam

Serwer publiczny 10 slot IP:193.86.233.251:27015 Szukam osoby która mi zrobi perfekcyjnie serwer z modem amx mod W ZAMIAN DAJE ADMINA. Kontakt GG: ...

Odpowiedzi do serwer cs1.6 NonSteam Zapraszam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "skiny z source do cs1.6"

1

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem Cs1.6

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem cs1.6 NonSteam wbijam chce zmienic na grafike OpenGL a tu wychodzi mi z gry i pisze:"The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware ...

2

cs 1.6 bo w source mam 10 fps :P Herbatka z mleczkiem czy bez?????

cs 1.6 bo w source mam 10 fps :P Herbatka z mleczkiem czy bez????? ...

3

czapa on chce do do source a nie dio 1.6 lamko o_O www.wiaderko.com zapraszm

czapa on chce do do source a nie dio 1.6 lamko o_O www.wiaderko.com zapraszm tam sa artykuly o serwerach xD ...

4

Tak to jest oryginalny cs1.6+Condition Zero i jakies tam gierki np DoD

Tak to jest oryginalny cs1.6+Condition Zero i jakies tam gierki np DoD ...

5

O Source XD a ten patch jest chyba do cs.16 xD

O source XD a ten patch jest chyba do cs.16 xD ...

6

Skiny do broni: dysk/valve/cstrike/models Dzwięki do broni:

skiny do broni: dysk/valve/cstrike/models Dzwięki do broni: dysk/valve/cstrike/sound/weapons Chyba tak o ile dobrze pamiętam bo w steam jest trochę znaczej I radze zrób sobie zapasową kopię tych plików, bo nie wszystkie skiny działają ...

7

A zmieniałeś jakieś skiny czy coś? Bo przy takim łączy trochę po tym laguje.

A zmieniałeś jakieś skiny czy coś? Bo przy takim łączy trochę po tym laguje. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "skiny z source do cs1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam