Wyniki szukania dla: śmieszne avatary 100x100 | Najbardziej trafne tematy dla "śmieszne avatary 100x100" 1 Witam Chciałbym aby ktoś mi zrobił Avatara 100x100 Z napisem SkeTcHeR ... Odpowiedzi do AVATAR[100x100] : 2 Witam Wszystkich. Chciałem zaproponować Wszystkim moje usługi graficzne w zakresie : 1. Strona klanowa WebSpell (Przerabiam Szablon) 2. Strona klanowa Nuked Klan (Przerabiam Szablon) 3. Banner dla klanu 4. Logo dla klanu 5. avatary dla graczy 6. ... Odpowiedzi do Strony klanowe, bannery, avatary itp. za sms'a : Trafność: 33.33% 3 pierwszy film: pierwszy film drugi film: drugi film Odrazu po obejrzeniu tych filmów pobiegłem do kibla. Hahaha Oczywiście zachęcam żebyście dawali swoje filmy. edit@ trzeci film: trzeci ... Trafność: 33.33% 4 Witam. Poszukuje pluginu który po rzuceniu flashbanga będą dźwięki takie jak: "pomocy, o ku^^^, ja ci zaraz rzucę tym flashbangiem..." Już wiele się naszukałem i kombinowałem, ale bez skutku. :roll: Więc jakby ktoś dał mi link z tym ... Odpowiedzi do śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga : 5 Prosze o avatar rozmiary 100x100 tekst : - oMG*-.^ tematyka o CS ... Odpowiedzi do [SZUKAM] Avatar Rozmiary 100x100 : Trafność: 33.33% 6 Witam . Mam prosbe do grafików :P czy moglby kto wykonac dla mojego klanu ep-gaming.go.pl Avatar dla klanu do meczu 100x100 Nasz obecny nie jest za ciekawy . Chcialbym zeby ten avatar wygalda cos jak ma Klan mYm , SoA itp. i zeby byl taki blyszczacy ... Odpowiedzi do [Avatar] 100x100 [Prosba] : 7 Siemka. Jest ktoś w stanie zrobić avatarka o wymiarach 100x100 z podpisem władi? Jakiś ładny obrazek cs'a może być z odbiciem czy coś. czekam na propozycje, a za pomoc punkcik. ... Odpowiedzi do [GRAFIKA] Avatarek 100x100 pomoc : Trafność: 33.33% 8 Zrobil by mi ktos avatara 100x100 bialy jakis fajny napisz WjS czcionka taka pasujaca do CSa ;]]]. Tlo czarne takie jakies fajne ;]]] i dokola napisu rozrzucone dziury po kulach tak jakby ktos strzelal do tego napisu ... Odpowiedzi do [PROSBA] Avatar 100x100 : Trafność: 33.33% 9 Tak jak w temacie, proszę o wykonanie avatara: wymiary: 100x100 nick: HAZz coś z piekłem, ogniem :P bez animacji :) Biały, widoczny napis! :) za każdą konktetną propozycję pomógł ... Odpowiedzi do [AVAEK] 100x100 : Trafność: 33.33% 10 Zrobi mi ktos Avatar o wymiarach 100x100 gdzie t tle bedzie moj nick. Dobor materialow juz samemu i bedzie oczywiscie pomogl ale nie za kazdy pomysl tylko za najlepsze _____________________________ ... Odpowiedzi do Avatar [100x100] : Trafność: 33.33% Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszne avatary 100x100" 1 Siema chciałbym 2 avatary jeden na Forum a 2 na Steam Na Forum Wymiary: 100x100 Napis: PyrTeeK Tło: Przezroczyste Na Steam Wymiary: Takie jak na Steam Napis: bAn!a ;] Tło: Cos z ... Trafność: 66.67% 2 Cytat: Napisał Texas (Team Kill = BAN) śmieszne... :lol: ktoś ma 1HP podejdzie pod celownik i ban za tk... ... Trafność: 33.33% 3 śmieszne :roll: Ucz za free! Tworzenie stron klanowych i to jeszcze na NukeD-KlaN jest bardzo proste (dla mnie) ! I ty chcesz za to kasę? no comment.... http://www.forum.wiaderko.com/topics...anu-vt8503.htm Ja robię za free i jest ... Trafność: 33.33% 4 Ja avatary siagam z neta, i sam je przerabiam ;) Czasem mi wyjda fajne, ale ogolnie tym sie nie zajmuję ... Trafność: 33.33% 5 Pomocy!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Kurde sciągam byle jakie, gotowe avatary, nawet biore byle kogo z tego forum, chcem dodać i błędzik :!: Obrazek musi być mniejszy niż 400 pikseli szerokości i 50 pikseli wysokoś. Za każdym razem takie coś, ... Trafność: 33.33% 6 Bardzo śmieszne a może zapodałbyś link. ... Trafność: 33.33% 7 Troszkę moim zdaniem śmieszne pytanie, posiadam neo 1mb, 1.4ghz procek, 512 ram, kartę GeForce 4400MX i wszystko działa tak jak należy i nie mam nawet ani grama lagów na porządnych serwerach. Tobie też powinno wszystko śmigać ładnie ... Trafność: 33.33% Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszne avatary 100x100" | 
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|