Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: śmieszne dźwięki

Najbardziej trafne tematy dla "śmieszne dźwięki"

1

śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga

Witam. Poszukuje pluginu który po rzuceniu flashbanga będą dźwięki takie jak: "pomocy, o ku^^^, ja ci zaraz rzucę tym flashbangiem..." Już wiele się naszukałem i kombinowałem, ale bez skutku. :roll: Więc jakby ktoś dał mi link z tym ...

Odpowiedzi do śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga :

2

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

3

Dźwięki jak na hasjama

...

Trafność: 50%

4

Dźwięki jak na POLAND NO STEAM!

Witam szukam pluginu +dźwięki takie jak są na POLAND NOSTEAM mam dźwięki bo ściągły mi się przy wchodzeniu na serwer ale nie wiem jak je dodać tak jak jest na tym o to serwerze np te O k**wa! itp itp ...

Odpowiedzi do Dźwięki jak na POLAND NO STEAM! :

5

Jak podmienić dźwięki typu headshot, mulikill ...

Witam. Mam do Was pytanie, otóż mam serwer Counter Strike 1.6 Nonsteam, oparty na amxx. Ostatnio kolega przesłał mi dźwięki z Counter Strike Source typu headshot, mulikill itp., teraz mając już te dźwięki w wav naszło mnie aby wstawić je na mój ...

6

Nowe dźwięki na serwerze! Pytanie

Witam Chcialbym wgrac na moj serwer nowe fajne dzwieki, na wielu serwerach slyszalem np dzwiek z 4 pancernych, albo gdy np ktos wszedl do pomieszczenia z hostami to byl dzwiek "tu sie schowaly te pedaly!" :) sa jeszcze jakies inne takie ...

Odpowiedzi do Nowe dźwięki na serwerze! Pytanie :

7

[PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy)

Ultimate Sounds PL / Polish Kill Streak, headshot, killingspree, godlike Opis: Wiele osób chce mieć dźwięki headshot, multikill, godlike itd. na swoim serwerze. Ja tutaj je daję, tylko w polskiej wersji zmodyfikowałem plugin Ultimate Sounds. Użyłem ...

Odpowiedzi do [PLUGIN] Ultimate Sounds PL (Polskie dźwięki i napisy) :

8

Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp

Wiem że te dzwieki są od począdku w amxx. Prosze o pomoc !!! Czy te dżwięki można włączyć w menu admina ...

Odpowiedzi do Dźwięki typu : headshot, mulltikill, masterkill itp :

9

Dźwięki UltimateSound

Jak zainstalować dźwięki typu headshot, multikill, masterkill itp? Facet z forum powiedział żebym wklejił dźwięki do misc/sound/cstrike ,ale to nie działa. Może ktoś zna inny sposób na te dźwięki? Jeśli ktoś wie to prosze żeby napisał i jak mógł ...

Odpowiedzi do Dźwięki UltimateSound :

10

Pytanie o dźwięki.

Jestem w tym kompletnie zielony bo dopiero od niedawna wiem jak postawic server. Szukałem troche i nic nie forum. A więc tak chciał bym się dowedzieć kroczek po kroczku jak dodac do cs'a dzwięki takie jak "headshoot" "multikill" ...

Odpowiedzi do Pytanie o dźwięki. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszne dźwięki"

1

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale raczej zrobisz sobie swoje :P aha, plugin nazywa się roundsound.amxx. btw. specjalnie teraz uploadowałem :D ...

2

hehe wiemy coś o tym :D też mamy te dżwięki z Hashjamy na swoim serwie :)

hehe wiemy coś o tym :D też mamy te dżwięki z Hashjamy na swoim serwie :) pozdro 4 ...

3

krool, wejdź w panel sterowania, kliknij 2x na dźwięki i urządzenia audio.

krool, wejdź w panel sterowania, kliknij 2x na dźwięki i urządzenia audio. Kliknij na zakładkę audio, we wszystkich polach wybierz Twoją kartę dźwiękową, zaznacz "Użyj tylko urządzeń domyślnych" oraz daj OK. Teraz sprawdź w ...

4

mam fazowe dźwięki z filmów np. jak CT by wygrało to by było ("w imię

mam fazowe dźwięki z filmów np. jak CT by wygrało to by było ("w imię zasad skur****** -- counter-terrorists win") a w tym samym momencie u T byłoby (''co ty kur** wiesz o zabijaniu") sam bym sobie napisał ...

5

Mam dźwięki a mój plik wygląda tak: sound/misc/kenny1.wav

Mam dźwięki a mój plik wygląda tak: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

6

Jeżeli grałeś na HashJamie to masz fajne dźwieki w

Jeżeli grałeś na HashJamie to masz fajne dźwieki w Dysk:/Valve/cstrike/sound/misc ...

7

INsc, tylko dodaj jeszcze dźwięki ^^

INsc, tylko dodaj jeszcze dźwięki ^^ ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszne dźwięki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam