Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: śmieszne dźwięki mp3

Najbardziej trafne tematy dla "śmieszne dźwięki mp3"

1

śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga

Witam. Poszukuje pluginu który po rzuceniu flashbanga będą dźwięki takie jak: "pomocy, o ku^^^, ja ci zaraz rzucę tym flashbangiem..." Już wiele się naszukałem i kombinowałem, ale bez skutku. :roll: Więc jakby ktoś dał mi link z tym ...

Odpowiedzi do śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga :

3

Coś śmiesznego - śmieszne filmiki, linki, mp3, obrazki, youtube

Tak jak w tytule - tylko tutaj dajemy linki ze śmiesznymi filmikami etc - za niedostosowanie się będą warny ;) To może ja zacznę - YouTube - Skoczek :P może i było ale nadal mnie to rozpierdala ...

Odpowiedzi do Coś śmiesznego - śmieszne filmiki, linki, mp3, obrazki, youtube :

4

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

5

Efektowne sciaganie mp3, mp4 , avi itp..

Wchodzimy na google i wpisujemy ?intitle:index.of? mp3 nazwa Tam gdzie nazwa to nazwa utowru Tam gdzie mp3 .. mozemy zmienic na mp4 avi itp ...

Odpowiedzi do Efektowne sciaganie mp3, mp4 , avi itp.. :

6

mp3 za free

witam wypowieadajcie sie skad sciagacie mp3:Pja mam np 2 sposoby;p 1 sposob to wchodzimy na google wpisujemy ?intitle:index.of? mp3 nazwa (tam gdzie nazwa to tytul utworu lub wykonawca) 2 sposob to wchodziny tu http://www.slsknet.org/ dalej dawnload ...

Odpowiedzi do mp3 za free :

Trafność: 33.33%

7

Dźwięki jak na hasjama

...

8

Dźwięki jak na POLAND NO STEAM!

Witam szukam pluginu +dźwięki takie jak są na POLAND NOSTEAM mam dźwięki bo ściągły mi się przy wchodzeniu na serwer ale nie wiem jak je dodać tak jak jest na tym o to serwerze np te O k**wa! itp itp ...

Odpowiedzi do Dźwięki jak na POLAND NO STEAM! :

9

Jak przerobic mp3 na wav z małym rozmiarem

Siemka. Chodzi mi tu jak mam przerobić z .mp3 na .wav tzn wiem jak przerobić tylko chodzi o to żeby zajmowały po 200kb a nie 3mb ;S. Z góry thx za odp. Pozdrawiam. ...

Odpowiedzi do Jak przerobic mp3 na wav z małym rozmiarem :

10

Jak podmienić dźwięki typu headshot, mulikill ...

Witam. Mam do Was pytanie, otóż mam serwer Counter Strike 1.6 Nonsteam, oparty na amxx. Ostatnio kolega przesłał mi dźwięki z Counter Strike Source typu headshot, mulikill itp., teraz mając już te dźwięki w wav naszło mnie aby wstawić je na mój ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszne dźwięki mp3"

1

Ja bym prosił ten sam plugin tylko żeby dźwięki były w mp3.

Ja bym prosił ten sam plugin tylko żeby dźwięki były w mp3. ...

Trafność: 66.67%

2

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec jesli bardzo ci zalerzy na nim moge ci wyslac (ps. muzyczke do tego plugina sam wybieralem:P) ...

3

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale

Shadow, yyy, to jakoś nieciekawie szukałeś ^^ tam masz dołączone dźwięki, ale raczej zrobisz sobie swoje :P aha, plugin nazywa się roundsound.amxx. btw. specjalnie teraz uploadowałem :D ...

4

hehe wiemy coś o tym :D też mamy te dżwięki z Hashjamy na swoim serwie :)

hehe wiemy coś o tym :D też mamy te dżwięki z Hashjamy na swoim serwie :) pozdro 4 ...

5

krool, wejdź w panel sterowania, kliknij 2x na dźwięki i urządzenia audio.

krool, wejdź w panel sterowania, kliknij 2x na dźwięki i urządzenia audio. Kliknij na zakładkę audio, we wszystkich polach wybierz Twoją kartę dźwiękową, zaznacz "Użyj tylko urządzeń domyślnych" oraz daj OK. Teraz sprawdź w ...

6

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu mp3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić nutke na WAV to pamiętaj że ma być w formacie ...

7

mam fazowe dźwięki z filmów np. jak CT by wygrało to by było ("w imię

mam fazowe dźwięki z filmów np. jak CT by wygrało to by było ("w imię zasad skur****** -- counter-terrorists win") a w tym samym momencie u T byłoby (''co ty kur** wiesz o zabijaniu") sam bym sobie napisał ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszne dźwięki mp3"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam