Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: śmieszne najnowsze piosenki najpopularniejsze

Najbardziej trafne tematy dla "śmieszne najnowsze piosenki najpopularniejsze"

1

Piosenki CS-owe :D

Elo, Mam pytanie macie jakaś piosenkę z csa chodzi mi o to żeby tematem przewodnim piosenki był cs i np były tam takie typowe dźwięki z csa (westwood np ma taką pioseneczke) :mrgreen: Za nutki będzie pomógł ...

Odpowiedzi do Piosenki CS-owe :D :

2

Endroundsounds .mp3 + piosenki (dla zielonych)

Jest to Przerobka tematu Seby. Sam mialem problem ze zrobieniem tego na serverze, ale dzisiaj do tego doszedlem.... Wiec pluginy i wszystko jest od Seby(jego prawa autorskie:P) i troszke ode mnie... Pliki sam wycinalem.... W załączniku macie pliki: ...

Odpowiedzi do Endroundsounds .mp3 + piosenki (dla zielonych) :

Trafność: 25%

3

śmieszne filmy

pierwszy film: pierwszy film drugi film: drugi film Odrazu po obejrzeniu tych filmów pobiegłem do kibla. Hahaha Oczywiście zachęcam żebyście dawali swoje filmy. edit@ trzeci film: trzeci ...

4

Wasze piosenki ;)

Jak w temacie, umieszczamy piosenki które wymyślałeś/wymyślałaś bądź przerobiłeś/przerobiłaś. Jak najbardziej proszę o przyklejenie! ;) Może ja zacznę: Wiaderkowa Ballada - przerobiłem tą piosenkę: ...

Odpowiedzi do Wasze piosenki ;) :

5

śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga

Witam. Poszukuje pluginu który po rzuceniu flashbanga będą dźwięki takie jak: "pomocy, o ku^^^, ja ci zaraz rzucę tym flashbangiem..." Już wiele się naszukałem i kombinowałem, ale bez skutku. :roll: Więc jakby ktoś dał mi link z tym ...

Odpowiedzi do śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga :

6

Szukam roundsound w tym piosenki

Witam, nie moglem nigdzie tego znalesc :/ Poszukuje pluginu roundsound amxx a w tym odrazu muzyka zebym tylko wgral pluga i nic wiecej :) ...

Odpowiedzi do Szukam roundsound w tym piosenki :

7

Tytuł piosenki

http://www.wrzuta.pl/audio/g14PMAxgbr/fm , rzuć ktoś tytułem tej piosenki. ;) ...

Odpowiedzi do Tytuł piosenki :

10

Śmieszne fotografie ;)

W tym temacie wrzucamy śmieszne fotki... może ja zacznę : Ale ze mnie => To było w programie z tymi "wielka kasa" itp. te z tvn rano xD czekam na was, jeśli ten temat już był, to ...

Odpowiedzi do Śmieszne fotografie ;) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszne najnowsze piosenki najpopularniejsze"

1

Zainstaluj stery do grafy a jak masz to najnowsze jakie sa dostepne

Zainstaluj stery do grafy a jak masz to najnowsze jakie sa dostepne ...

2

Cos nie teges z sterami zainstaluj jakies najnowsze np z http://guru3d.com

Cos nie teges z sterami zainstaluj jakies najnowsze np z http://guru3d.com ...

3

Zobacz czy wszystkie sterowniki są najnowsze, potem radze wyczyścić rejestr

Zobacz czy wszystkie sterowniki są najnowsze, potem radze wyczyścić rejestr (registry mechanic - płatny i lepszy, ccleaner- gorszy i darmowy [Ja używam obu]). Po tych czynnościach zainstaluj csa. Spróbuj też inne serwy ...

4

Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np.

Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy Co do Forum to przytoczę mój cytat: "jeżeli wam mój pomysł nie pasuje to możecie krytykować spox, ale można by dodać choć jedną kategorie o Counter-Strike ...

5

Cytat: Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze

Cytat: Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy zapomniałem dodać, na głownej będzie coś takiego jak na wp, yahoo czy interii czy tez innych portalach czyli zakładki, przy zmianie zakladki zawartosc ...

6

Cytat: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy

Cytat: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy o_O... Co ty proponujesz jak na stronie [oi] przejść na gotowe silniki php? Powiem ci że to też fajne, ale taki gość 7 lat w webmasterku i ma robic strone w gotowym ...

7

1)Daj na OpenGl i wysoką rozdzielczość i zainstaluj najnowsze sterowniki do

1)Daj na OpenGl i wysoką rozdzielczość i zainstaluj najnowsze sterowniki do grafy 2)Morgen CMD menu na forum masz albo u mnie w podpisie jak go zainstalujesz dajesz h---> styl gry---> lewa prawa ręka 3) Nie piszemy na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszne najnowsze piosenki najpopularniejsze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam