1
Zainstaluj stery do grafy a jak masz to najnowsze jakie sa dostepne ...
Trafność: 25%
2
Cos nie teges z sterami zainstaluj jakies najnowsze np z http://guru3d.com ...
3
Zobacz czy wszystkie sterowniki są najnowsze, potem radze wyczyścić rejestr (registry mechanic - płatny i lepszy, ccleaner- gorszy i darmowy [Ja używam obu]). Po tych czynnościach zainstaluj csa. Spróbuj też inne serwy ...
4
Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy Co do Forum to przytoczę mój cytat: "jeżeli wam mój pomysł nie pasuje to możecie krytykować spox, ale można by dodać choć jedną kategorie o Counter-Strike ...
5
Cytat: Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy zapomniałem dodać, na głownej będzie coś takiego jak na wp, yahoo czy interii czy tez innych portalach czyli zakładki, przy zmianie zakladki zawartosc ...
6
Cytat: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy o_O... Co ty proponujesz jak na stronie [oi] przejść na gotowe silniki php? Powiem ci że to też fajne, ale taki gość 7 lat w webmasterku i ma robic strone w gotowym ...
7
1)Daj na OpenGl i wysoką rozdzielczość i zainstaluj najnowsze sterowniki do grafy 2)Morgen CMD menu na forum masz albo u mnie w podpisie jak go zainstalujesz dajesz h---> styl gry---> lewa prawa ręka 3) Nie piszemy na ...