Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: śmieszne nicki do cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "śmieszne nicki do cs 1.6"

1

Skad sie wziely wasze nicki

el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol: I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku ...

Odpowiedzi do Skad sie wziely wasze nicki :

Trafność: 33.33%

2

śmieszne filmy

pierwszy film: pierwszy film drugi film: drugi film Odrazu po obejrzeniu tych filmów pobiegłem do kibla. Hahaha Oczywiście zachęcam żebyście dawali swoje filmy. edit@ trzeci film: trzeci ...

3

nicki adminów

...

4

Chińskie nicki (Zbiór)

Siemka ! Duzo graczy jest z "Chińskimi" nickami jak np.: Yamakashi Postanowiłem zrobić taki zbiór chińskich nicków. Polega to na tym ze użytkownicy piszą nick (Chiński !) lub kilka nicków. Zobaczymy jak daleko zajdziemy w tych nickach ;] ...

Odpowiedzi do Chińskie nicki (Zbiór) :

5

śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga

Witam. Poszukuje pluginu który po rzuceniu flashbanga będą dźwięki takie jak: "pomocy, o ku^^^, ja ci zaraz rzucę tym flashbangiem..." Już wiele się naszukałem i kombinowałem, ale bez skutku. :roll: Więc jakby ktoś dał mi link z tym ...

Odpowiedzi do śmieszne dźwięki po rzuceniu flashbanga :

8

Śmieszne fotografie ;)

W tym temacie wrzucamy śmieszne fotki... może ja zacznę : Ale ze mnie => To było w programie z tymi "wielka kasa" itp. te z tvn rano xD czekam na was, jeśli ten temat już był, to ...

Odpowiedzi do Śmieszne fotografie ;) :

9

Śmieszne Wypadki !

Poprostu śmiech na sali myslalem ze sie skończe przy tym filmiku http://www.maxior.pl/film/47306/Smie...olesne_wypadki jak z kolegą ogladalem to przez 20 minut smialismy sie z akcji z [2:37] i [2:28] :lol: :lol: :lol: :lol: POLECAM ...

Odpowiedzi do Śmieszne Wypadki ! :

10

Nowy Dział - Śmieszne

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszne nicki do cs 1.6"

1

co oferujecie itp? ja z kumplem moze bysmy dolaczyli wiecej na gg 8730581 nicki

co oferujecie itp? ja z kumplem moze bysmy dolaczyli wiecej na gg 8730581 nicki : neoN i sKr klany ex: neoN revolt.cs i mam kilka cz sKr : AC.cs i tam kilka mniej znanych gramy neoN - 2 lata sKr 3 lata skad: neoN - Bydgoszcz sKr - Poznan prosim o ...

2

a moje nicki wzięły się z: Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś Mace

a moje nicki wzięły się z: Andzey mój kumpel wymyślił na francuskim kiedyś Mace Windu to taki czarnuch ze star warsów, prawie jak yoda 23 numer koszulki takiego pro koszykarza który grał kiedyś w CHICAGO BULLS a i tak jak gram to używam wielu nicków ...

3

Serwer może i dobry, ale bieda nie powinien mieć tam admina (zmienia nicki

Serwer może i dobry, ale bieda nie powinien mieć tam admina (zmienia nicki graczom, slapuje itp.) Jakiś koleś wbił kiedyś na serwa i otrzymał zaszczytny nick spuscizna :). Nie polecam grać przy adminie... Mi też ostro pocisnął więc nie wiem czy mu ...

4

Cytat: Napisał Texas (Team Kill = BAN) Śmieszne... :lol: ktoś ma 1HP podejdzie

Cytat: Napisał Texas (Team Kill = BAN) Śmieszne... :lol: ktoś ma 1HP podejdzie pod celownik i ban za tk... ...

5

mój się wziął z pewnej gry, gdzie nicki się samemu dostawało i tak już

mój się wziął z pewnej gry, gdzie nicki się samemu dostawało i tak już został ...

6

to podaj ktos link do tych podbotow (cs 1.6) i jak zmieniac ich nicki

to podaj ktos link do tych podbotow (cs 1.6) i jak zmieniac ich nicki ...

7

Moje nicki biorą się ze łba. Jak mi się jakiś znudzi to se zmieniam :smile:

Moje nicki biorą się ze łba. Jak mi się jakiś znudzi to se zmieniam :smile: ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszne nicki do cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam