Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: smieszne pytania

Najbardziej trafne tematy dla "smieszne pytania"

2

HLSW - pytania

No to tak CZemu na HLSW (v1.1.0) po wyeksportowaniu do pliku i odpaleniu nie pojawiają sie moje komentarze do serwa? Da sie zapisać na stałe hasło do serwa na HLSW bo u mnie nie działa? I czy da sie przełączyć serwer przez HLSW :P... no bo jak wejdę ...

Odpowiedzi do HLSW - pytania :

3

Pytania w sprawie pluginów......

Witam wszystkich Ceesowców.... mam pewne 2 pytania...... 1. Jak sie nazywa plugin.... (foto w załączniku) 2. mam plugin statsx ktory wyświetla ilosc odebranego HP w pojedynku np: sam na sam itp. zalącznika niestety niemam ale wiekszosc napewno wie ...

Odpowiedzi do Pytania w sprawie pluginów...... :

Trafność: 50%

4

Mam 3 pytania

1 pytanie jak gramy klanówki na moim servie np po 3 to to nas zmienia my jestesmy w ct a przeciwnik w tt do jeden do przeciwników idzie do ct a jeden od nas do tt jak to zmienic ?? 2 pytanie jak wgralem plugin super.amxx to ze widac ile obrazen ...

Odpowiedzi do Mam 3 pytania :

6

Kolejne proźby i pytania :)

Siema teraz mam takie pytania: 1. Jak to zrobić ?? http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=46104 2. Jak odtworzyć muzyke podczas gry ??? Prosze owyrozumiałość i dokłądne ...

Odpowiedzi do Kolejne proźby i pytania :) :

7

2 pytania

1. Jak dodać do serwera pliki amxx 2.Jak zmienić napisy i dźwięki w radiu (jak sie wciska z, x i c) Bardzo proszę o pomoc . ...

Odpowiedzi do 2 pytania :

8

2 Pytania/Problemy

1. Jak zrobić aby /rank i /top15 zapisywaly sie na IP bo np zmienie nazwe z w0jt45s na xxx i juz od nowa nabija rank. 2. Jak zrobic aby ludziom sciagaly sie z serwera pliki potrzebne do niektowych map z rozszerzeniem .wad (np. wo_dodgeball.wad). - ...

Odpowiedzi do 2 Pytania/Problemy :

9

3 ważne pytania

Czy mogłby ktoś podać link gdzie jest opisane jak zrobić fajny serwer HLDS + MetaMod + AMXX + pluginy (ale wszystko w 1 temacie bo tak skakać po różnych ) a i czy możliwe jest zrobienie dobrego serwa na kompie : Intel Core2Duo 3.2 GHz 4 gb ramu ...

Odpowiedzi do 3 ważne pytania :

10

2 pytania

ELo mam dwa pytania: 1. jaki jest program do skanowania gosci czy maja czity? 2. czy mozna ten program do skanowania wgrac w amx zebym np wpisac amxmodmenu i tam ...

Odpowiedzi do 2 pytania :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "smieszne pytania"

1

jestesmy powazni ale jak ty piszesz smieszne rzeczy to co mamy plakac :?: no a

jestesmy powazni ale jak ty piszesz smieszne rzeczy to co mamy plakac :?: no a wyglada na to ze bana ci nikt nie sciagnie ...

2

Cytat: czytałem rozne smieszne posty na tema naszego klanu wypowiedzcie sie

Cytat: czytałem rozne smieszne posty na tema naszego klanu wypowiedzcie sie chetnie odpisze a skad ja mam wiedziec cos o was z dooopy jestescie i to moja ...

3

Zwala Z Tych Filmikow Niektore Nawet Smieszne Ale Nie Ktore Tak Dobijające Ze

Zwala Z Tych Filmikow Niektore Nawet smieszne Ale Nie Ktore Tak Dobijające Ze Szkoda Gadac xDD ...

4

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem wyprobowac no i cos zapisuje zmienilem klawiszologie dodalem bindy na sklep i mi nie chodzi a zapisalem jako tlyko do odczytu w ten ...

5

dolaczam sie do pytania Martiniego.

dolaczam sie do pytania Martiniego. ...

6

dobra, dzięki ci bardzo za odpowiadanie na me głupie pytania :P

dobra, dzięki ci bardzo za odpowiadanie na me głupie pytania :P ...

7

w konsoli tzn. gdzie dokładnie :P sorry za głupie pytania, ale dopiero

w konsoli tzn. gdzie dokładnie :P sorry za głupie pytania, ale dopiero zaczynam, a jak wiadomo początki są ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "smieszne pytania"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam