Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: śmieszny własny opis

Najbardziej trafne tematy dla "śmieszny własny opis"

2

Twój własny config : bindy itp itd

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ===================== * Spis Treści * ===================== 0 - Historia Wersji 1 - Prawa Autorskie 2 - Wprowadzenie i informacje 3 - Tworzenie 4 - Wprowadzanie Komend 5 - Nazwy Broni Do Bindowania 6 - ...

Odpowiedzi do Twój własny config : bindy itp itd :

3

Jak zrobić własny tag ??

Siemka wiecie w jakim formacie zrobić Tag i jak może być maksymalnie duży ?? A tak przy okazji gdzie sie ustawiało żeby 1 2 3 4 5 od razu wyskakiwały a nie trzeba było jeszcze klikać myszką ...

Odpowiedzi do Jak zrobić własny tag ?? :

4

dzikus i jego opis

ksywa- dzikus from: kolobrzeg wiek: 17 ts: jest vent: jest mic: jest skill: kalach m4 awp: glock/usp czas grania: a roznie ale srednio w dni robocze ok.8h a w weekendy 12 czas grania w cs'a: ok. roku z przerwami numer gg: 6611380 (pisac nawet jak ...

Trafność: 33.33%

5

własny serwer non steam

jestem w tej kwesti poczatkujacy :P nie mam pojecia jak postawic serwer do CS 1.6 non steam prosze was powiedzcie : co pobrac, czyli jakies oprogramowanie do serwera , patche i inne co z tym zrobic, tz gdzie to wgrac, zainstalowac ;] jak to ...

Odpowiedzi do własny serwer non steam :

7

Własny server

No to tak. Założyłem sobie server cs 1.6 non-steam patch v23 z modami amx 1.76d metamoda itp. I jest tak ,że jak się bombę podłoży to czas czasem leci za szybko(ten niby lektor taki co odlicza) pozniej jest dobrze. Team który przegrywa nie może nic ...

Odpowiedzi do Własny server :

8

Antyrash+opis konfiguracji

Możecie mi zapodac jakiegos antyrasha i opisac jak go skonfigurowac zeby po przekroczeniu granicy po danym czasie odbierało graczom Hp .Dzieki i ...

Odpowiedzi do Antyrash+opis konfiguracji :

10

Rekrutacja !! Klan Mr. Własny serwer 24/7

Witam Klan Mr. ogłasza rekrutacje! Posiadamy własny serwer aktywny 24/7 Oferujemy: Serwer 24/7 (opcja Team Speake) Miła domowa atmosfera :P Częste treningi Rozgrywanie gier między klanowych Kompetęni Cl'owie Doswiadczenie Oczekujemy: Zaangażowanie ...

Odpowiedzi do Rekrutacja !! Klan Mr. Własny serwer 24/7 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "śmieszny własny opis"

1

tu jest opis pod linuxa

tu jest opis pod linuxa ...

2

dobra zacznijmy od flag flag`a - jest to opis kazdej litery ktora pełni jakąś

dobra zacznijmy od flag flag`a - jest to opis kazdej litery ktora pełni jakąś funkcje Flagi dostępu: a - immunitet (gracz z tą flagą ma immunitet czyli nie może być kickowany, banowany, slapowany itp. Zaleca sie nie dawanie tej flagi nikomu. Co ...

3

Mam inny problem nie do końca wiem jak zrobić własny serwer i proszę o pomoc. Z

Mam inny problem nie do końca wiem jak zrobić własny serwer i proszę o pomoc. Z góry zapowiadam że mam patch v ...

4

tomert, co rozumiem poprzez 'nic' :?: Może jakiś dokładniejszy opis,

tomert, co rozumiem poprzez 'nic' :?: Może jakiś dokładniejszy opis, albo ...

5

Dark Eldo, bo tamten skrypt pewnie jest zły :P tu masz 100% sprawny opis

Dark Eldo, bo tamten skrypt pewnie jest zły :P tu masz 100% sprawny opis -> ...

6

SoulsHunter, ta. Bo Cytat: Napisał SoulsHunter sierra jest to opis do starszej

SoulsHunter, ta. Bo Cytat: Napisał SoulsHunter sierra jest to opis do starszej wersji CSa, kiedy CSa tworzyła sierra :] i tam był pilk cstrike.exe ...

7

Notorious, dodaj je do speech.ini, masz na forum opis gdzieś.

Notorious, dodaj je do speech.ini, masz na forum opis gdzieś. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "śmieszny własny opis"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam