Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: spara mam - co to jest?

Najbardziej trafne tematy dla "spara mam - co to jest?"

1

co sadzicie o Gamepad.pl ja mam 3 servery i jest luzz;p

Serdecznie zapraszam na Nasze servery jest juz kilka ip pierwszego to 193.218.155.85:27261 ip drugiego to 193.218.155.85:29986 ip trzeciego to 195.114.0.20:27081 -> zapraszamy rownierz na nasza strone http://www.nice-egamers.blo.pl/ <- ...

Odpowiedzi do co sadzicie o Gamepad.pl ja mam 3 servery i jest luzz;p :

2

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 33.33%

4

Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ??

GRałem wczoraj na serwerze Iron jak zawsze był na spekcie. I otusz stwierdzi ze mam Wh/ESp. Gram w cs 4 prawie 5 rok/.i nigy jesze ni mialem czitow i gram oczywsie na niezbanowanym STEAM.Wyp[raszam sobie oskarzanie mnie o Czitowanie skoro nie ...

Odpowiedzi do Iron Twierdzi że mam Wh ze go podejrzewaj to czmeu ja ?? :

5

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

6

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

7

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

10

Mam Pytanko do wszystkich ! ;)

Moje pytanie dotyczy tego czy ktos na tym forum wie jak zrobic aby np terrorysta mial ubranie ct bądż na odwrót. Widziałem juz ten trick na chyba 3 servach ale nikt mi nie chciał powiedziec jak to zrobił. Z góry dzięki za ...

Odpowiedzi do Mam Pytanko do wszystkich ! ;) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "spara mam - co to jest?"

1

Mam nagrane demko na ktorym jest ewidentnie widac jego wh...pozdro

mam nagrane demko na ktorym jest ewidentnie widac jego wh...pozdro ...

Trafność: 66.67%

2

Kurak juz bana ale to nie wporządku bo on czitów nie mam dzis jest robiony mu

Kurak juz bana ale to nie wporządku bo on czitów nie mam dzis jest robiony mu skan dysku ...

3

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...

4

Nieeeeee to niema nic ze soba wsspolnego ja mam i non i steam i jest gitara ALE

Nieeeeee to niema nic ze soba wsspolnego ja mam i non i steam i jest gitara ALE Pytam czy wpsiywales cd-keya bo prawda jak zaoinstalujesz cs i steam to jak wlacasz steama to musisz go aktualizowac ale potem musisz tez wejsc w zakladke games i ...

5

mam to samo co ty, ustawienia rate w confingu nie pomogły nie wiem co jest

mam to samo co ty, ustawienia rate w confingu nie pomogły nie wiem co jest ...

6

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec jesli bardzo ci zalerzy na nim moge ci wyslac (ps. muzyczke do tego plugina sam wybieralem:P) ...

7

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym serwie a do tego potrzebne jest stale IP ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "spara mam - co to jest?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam