Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: spis pluginow amx mod x

Najbardziej trafne tematy dla "spis pluginow amx mod x"

2

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

3

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 50%

4

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

5

Instalacja AMX MOD X od podstaw

INSTALACJA amx mod X[/b] 1. Ściągamy amx mod X ze strony **TUTAJ** i wybieramy wersję http://www.amxmodx.org/downloads.php (na stan dzisiejszy to 1.76d) 2. Uruchamiamy aplikacje i instalujemy amx mod X (najlepiej C:/Program Files/amx mod X/) 3. Po ...

Odpowiedzi do Instalacja AMX MOD X od podstaw :

6

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx mod X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ Jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

8

AMX mod X problem z pluginem ultimate_sound

Witam Zainstalowałem amx mod X 1.76d Od kilku dni próbuje dodać plugin ultimate_sound. :???: Plik ultimate_sounds.sma wgrałem do katalogu C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\scripting A plik ultimate_sounds.amxx C:\Program ...

Odpowiedzi do AMX mod X problem z pluginem ultimate_sound :

9

[GOTOWY] AMX Mod XvAK 1.0

amx mod XvAK 1.0 Zawiera: Cytat: * amx mod X 1.76d * amx Match Deluxe * Metamod v1.19p32 * Advanced Team Attack Control * Ptahhotep's Team Balancer 1.8b3 * War3FT 3.0 RC7 * SoccerJam v2.07 * sXe Injected = oraz = * GunGame mod * Chickenmod v1.0 * ...

Odpowiedzi do [GOTOWY] AMX Mod XvAK 1.0 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "spis pluginow amx mod x"

1

nie Kod: ; Pluginy AMX Mod X ; Admin Base - Jeden z tych pluginów musisz mieć

nie Kod: ; Pluginy amx mod X ; Admin Base - Jeden z tych pluginów musisz mieć zawsze aktywny ! admin.amxx ; Plugin odpowiada za działanie adminów. ;admin_sql.amxx; Plugin odpowiada za działanie adminów, wersja SQL (comment admin.amxx) ...

Trafność: 75%

2

Cytat: Napisał Poldek31 Szukam Dobrego Anty Czita... Np AMX mod Lub Jakiegos

Cytat: Napisał Poldek31 Szukam Dobrego Anty Czita... Np amx mod Lub Jakiegos Dobreko Anty Czita... troche nie wiek o co ...

3

Amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba

amx mod (wyłacza zboty), Clanmod/Admnmod, (oczywiście matamod ale on jest chyba z amx modem), ...

4

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

5

Istnieje takowy :] Nazywa sie Amx Mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka :

Istnieje takowy :] Nazywa sie amx mod X. Jeśli chcesz go ściągnąć daje linka : amx mod X; przed zasysem :D musisz sie zarejestrować na stronce ...

6

najlepiej zainstaluj sobie nie amx tylko amx mod X ;) sorry już ci nie pomogę

najlepiej zainstaluj sobie nie amx tylko amx mod X ;) sorry już ci nie pomogę (jadę na wakacje wracam za tydzień) może ktoś inny zechce Tobie pomóc. daj screeny z konsoli serwera (z hlds) i z konsoli klienta (z ...

7

; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ;

; amx mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "spis pluginow amx mod x"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam