Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: sposoby na zmniejszenie pingu w cs

Najbardziej trafne tematy dla "sposoby na zmniejszenie pingu w cs"

1

limit pingu.

Witam administracje :roll: Tworze ten topic z prośbą moją, a zarazem wielu graczy, którzy grają na waszym serwerze. Jak za pewnie wiecie ludzie na servie gracze posiadający ping powyżej setki zostaje wyrzucony. Czy nie moglibyście zwiększyć limitu ...

Odpowiedzi do limit pingu. :

Trafność: 33.33%

2

Dziwne zachowanie pingu

mam taki problem gram na jednym serwie ping mam po 50 i mniejszy wchodze na 2 gdzie wszyscy maja niskie pingi jak na 1 serwie a ja mam ping 600 i tak na kazdym oprocz tego jednego co mam zrobic ??rozumiecie o co ...

Odpowiedzi do Dziwne zachowanie pingu :

3

Proszę o pomoc w sprawie pingu

wiem, że zaczniecie pisać zaraz, że szukaj opcji"szukaj" lub google.pl, ale na prawde szukalem ! Moj problem wyglada nastepujaco: zanim wejde na serwer mam ping 15-50, ale jak już wejdę to ping sięga nawet do 1000 ! Nie wiem co może być ...

Odpowiedzi do Proszę o pomoc w sprawie pingu :

4

Zmniejszenie obrazka.

Proszę pomniejszyć ten obrazek 1 )http://cs-support.no-1.pl/templates/...locked_big.gif do rozmiarów tego obrazka 2 )http://cs-support.no-1.pl/templates/...ges/folder.gif Proszę zobaczyć ,ze jest róznica miedzy tymi obrazkami ! Bedzie pomogl ...

Odpowiedzi do Zmniejszenie obrazka. :

5

Poniżanie pingu

Elo, poszukuję pluginu, który obniża ping, bądź oszukuje grę i zaniża go (najlepiej żebym mógł go "włączonego" i na wszystkich serverach miał bym niższy ping) PS. Fajnie jakby oszukiwał również HPK -no cóż wolny net :( Z góry THX i ...

Odpowiedzi do Poniżanie pingu :

7

Zmiana Mapy i zacinaniesiepostaci przy pingu 40...

Mam problem wlasciwie 2 :shock: -gdy zmieniammape server "wywala" noi siada na chwile (restart?) wiem ze jest jakis plik odpowiedzialny zato jak dlugoczasumatrzymac po zakonczonej rundzie -noi drugi problem polega na scinaniu postaci w ...

Odpowiedzi do Zmiana Mapy i zacinaniesiepostaci przy pingu 40... :

8

Cs laguje chodziaz nie mam wysokiego pingu

Witam mam taki problem cs mi laguje np stoje w miejscu gdy odskocze w prawo zaraz wraca mnie do miejsca gdzie stalem wczesniej jest tak nawet w biegu co jakis czas wraca mnie o kilka krokow.Ping mam rzedu 20-30 nie wiem jak to naprawic.Bo stalo mi ...

Odpowiedzi do Cs laguje chodziaz nie mam wysokiego pingu :

9

Sposoby na usunięcie ostrzeżeń

Otóż chciałbym żeby na tym forum ktoś z grona adminów napisał nowy temat i w nim powiedziałby nam, jak można zdjąć zbędne ostrzeżenia z profilu bo można dostać. Czy Ty też jesteś za tym? Proszę o dyskusję na ten ...

Odpowiedzi do Sposoby na usunięcie ostrzeżeń :

10

najlepsze sposoby na promo serwera.

Piszemy tutaj jak promowac serwery. 1.Dajemy link do strony serwera na Google. 2.Spamujemy :] (Uwaga. Mozna dostac ...

Odpowiedzi do najlepsze sposoby na promo serwera. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "sposoby na zmniejszenie pingu w cs"

1

na zmniejszenie pingu

na zmniejszenie pingu ...

Trafność: 66.67%

2

Najlepszy sposób na "pozbycie się pinGu" (jak mnie zaczynają bawić

Najlepszy sposób na "pozbycie się pingu" (jak mnie zaczynają bawić takie zwroty) to wyłącz sieciówkę wtedy ten brzydki, niedobry i okropny pinG=0 :D A tak na serio może masz odpalony jakiś pracochłonny proces na kompie... czek it ...

3

Jeśli masz np. serwer wiaderka IP: 153.19.200.66:27015 masz dwa sposoby aby się

Jeśli masz np. serwer wiaderka IP: 153.19.200.66:27015 masz dwa sposoby aby się połączyć: 1) w głównym menu klikasz ~ i w konoli wpisujesz connect i adres serwa (connect 153.19.200.66:27015). 2) w favourites bierzesz add server, wpisujesz IP, ...

4

to wiry wiry wiry : Dj a mam slabszego neta a jakos 20 30 pingu na serwach :)

to wiry wiry wiry : Dj a mam slabszego neta a jakos 20 30 pingu na serwach :) dobrze skonfigowany serw i mam 16 ...

5

Cytat: Napisał eloall zly rate Zły rate ni powoduje 1000 pingu

Cytat: Napisał eloall zly rate Zły rate ni powoduje 1000 pingu :neutral: ...

6

Hehe fajne no macie sposoby mi sie podoba BAN calkowity i koniec :)

Hehe fajne no macie sposoby mi sie podoba BAN calkowity i koniec :) ...

7

a są jeszcze inne sposoby bo to działa ale przydało by mi sie coś takiego jak

a są jeszcze inne sposoby bo to działa ale przydało by mi sie coś takiego jak ma www.cs.eem.pl lub ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "sposoby na zmniejszenie pingu w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam