1
Cytat: mam ip zmienne, tak programik mam włączony. a wewnetrzne czy zewnetrzne IP ...
Trafność: 66.67%
2
napisz jeszcze czy masz stale ip czy zmienne... wewnetrzne czy zewnetrzne... blad class C najczesciej dotyczy tych co stawiaja serwer majac wewnetrzne ...
3
Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly mi sie pokemony ? bo co wejde to mam inne ... Prosze o odpowiedz, albo czy mozna zrobic zeby sie na nicku zapisywaly ...
4
mam pytanie czy można zrobić tak że jak mam zew ip (ale zmienne) i mam no-ip czy da się jakos zrobić server jesli tak prosze przekierowac mie na temat lub napisac jak najlepiej na gg : 6046564 Za pomoc ...
5
ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do nich nie ...
Trafność: 50%
6
Aha thanks. Ale mam jeszcze jedno pytanko. czy ten bot dziala na mapce "cs_assault". Jesli nie, to wporzo. Jesli powinien dzialac, to tu sie pojawia kolejny problem, bo bot dodawany przez przycisk "H" i potem add bot niewczytuje ...
7
A co masz steama ? czy non ? ja mam steama i u mnie sie to nazywa serverbrowser.dll :) ale watpie zebys go zedytowal :P moze przeinstaluj cs-a i steama jesli go posiadasz :P Pozdro ...