Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne

Najbardziej trafne tematy dla "sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne"

1

Mam stałe czy zmienne ip?

...

Trafność: 66.67%

3

Czy ja naprawde mam czity???

Mieliśmy grac spara... Wbijamy do kolesi na server i po jakimś czasie wysakuje mi takie cos jak na screenie!!! Niewiem czym moze to byc spowodowane bo czitów niemam nawet na kompie!!! Niechce zeby ludzie mieli mnie za oszusta wiec zwracam sie o ...

Odpowiedzi do Czy ja naprawde mam czity??? :

Trafność: 50%

4

Czy ja mam haxy??

Siemka, niedawno próbowałem podpiąć HLTV na swoim serwerze z hltv.org, ale jak wiadomo tam te serwery działają już na nowym protokole. Podpiąłem więc hltv z folderu z serwerem. Grałem akurat z moim kumplem, a ten twierdził że mam wh. Dałem mu demko ...

5

WH/ESP Prosze o ocene? FART czy SKILL ?? nick -YIF

Byłem na Spekcie bo grac narazie nie moge reka w gipsie. Ale nie podobał mi się koles gral pod nickiem YIF . Ja wiem ze on ma Wh nagram nawet 10000 demek jego gry i wam udowodnie bo to widac. On używa wspomagaczy ale trudno go wykryc ale cierpliwość ...

Odpowiedzi do WH/ESP Prosze o ocene? FART czy SKILL ?? nick -YIF :

6

Wkrylem czita :) u =Sqn=THC czy jakos tak

Siema zwracam sie do ktoregos admina, nagralem demko z tym thc i mam jego id steama, na demku ewidentnie widac ze czitowal, a najlepsze jest to ze zanim zaczal to spytal czy admin na serwie jest :D bo myslal chyba ze admini tylko demka nagrywaja a ...

Odpowiedzi do Wkrylem czita :) u =Sqn=THC czy jakos tak :

7

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

8

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 33.33%

9

X czy Y (zabawa)

Reguły są proste. Oto przykład : - Jedna osoba pisze Kawa czy Herbata ? - Druga musi wybrac jedno z powyzszych slow i ktorko uzasadnic swoj wybor np: wybral herbata : Bo nie niszczy szkilwa - Ta sama osoba, ktora odpowada daje kolejne propozycje :) ...

Odpowiedzi do X czy Y (zabawa) :

10

Masz czy nie masz (zabawa)

Zabawa polega na tym ze jedna osoba pyta "czy masz" a druga odpowiada i zadaje pytanie nastepnej np: osoba1: masz psa? osoba2:tak itd, itp. Ja zaczynam : Masz steam ...

Odpowiedzi do Masz czy nie masz (zabawa) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne"

1

Cytat: mam ip zmienne, tak programik mam włączony. a wewnetrzne czy zewnetrzne

Cytat: mam ip zmienne, tak programik mam włączony. a wewnetrzne czy zewnetrzne IP ...

2

napisz jeszcze czy masz stale ip czy zmienne... wewnetrzne czy zewnetrzne...

napisz jeszcze czy masz stale ip czy zmienne... wewnetrzne czy zewnetrzne... blad class C najczesciej dotyczy tych co stawiaja serwer majac wewnetrzne ...

3

Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly

Witam, mam neostrade czyli zmienne IP, czy jest jakas mozliwosc zeby zapisywaly mi sie pokemony ? bo co wejde to mam inne ... Prosze o odpowiedz, albo czy mozna zrobic zeby sie na nicku zapisywaly ...

4

Mam pytanie czy można zrobić tak że jak mam zew ip (ale zmienne) i mam no-ip

mam pytanie czy można zrobić tak że jak mam zew ip (ale zmienne) i mam no-ip czy da się jakos zrobić server jesli tak prosze przekierowac mie na temat lub napisac jak najlepiej na gg : 6046564 Za pomoc ...

5

ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do

ja juz nie mam sily sie urzerac z typami ktorzy nie wie mczy sa slepi czy do nich nie ...

6

Aha thanks. Ale mam jeszcze jedno pytanko. Czy ten bot dziala na mapce

Aha thanks. Ale mam jeszcze jedno pytanko. czy ten bot dziala na mapce "cs_assault". Jesli nie, to wporzo. Jesli powinien dzialac, to tu sie pojawia kolejny problem, bo bot dodawany przez przycisk "H" i potem add bot niewczytuje ...

7

A co masz steama ? czy non ? ja mam steama i u mnie sie to nazywa

A co masz steama ? czy non ? ja mam steama i u mnie sie to nazywa serverbrowser.dll :) ale watpie zebys go zedytowal :P moze przeinstaluj cs-a i steama jesli go posiadasz :P Pozdro ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "sprawdzanie czy mam stale ip czy zmienne"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam