Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: srcds server.cfg cs:source

Najbardziej trafne tematy dla "srcds server.cfg cs:source"

1

Source Dedicated Server - SRCDS

source Dedicated Server - srcds - Jest to serwer dedykowany gry Half Life 2. Można na nim postawić takie serwery modów jak: *Counter Strike:source *Day of Defeat:source *Half-Life 2: Multiplayer Budową zbliżony jest do poprzedniej wersji serwerów ...

Trafność: 100%

2

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

Jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

3

[PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server

Wiadomo, że od któregoś patcha nie działa srcds.exe, jednak znalazłem rozwiązanie jak to odpalić. 1. Wchodzimy do katalogu z CSS i robimy sobie skrót na pulpicie do srcds.exe 2. Na tym skrócie klikamy prawym myszki --> właściwości. 3. W okienku ...

Odpowiedzi do [PORADNIK] Rozwiązanie problem z Source Dedicated Server :

Trafność: 66.67%

4

Pomocy server.cfg

Witam, moze ktos mi podac minimalne ustawienia tego rate fps i innych, zeby serwer nie disconnectowal ludzi i nie zawieszal sie. Kod: hostname "ManhattaN TP sXe-I @ www.mnh.fora.pl" rcon_password"" sv_visiblemaxplayers ...

Odpowiedzi do Pomocy server.cfg :

5

Server.cfg

Siema mam mały problem. Mam wykupiony serwer 20 slotowy w Niemczech na łączu 100 Mbit, mam config na nim z Puchatka. Jak server jest full na standardowych mapach to jest wszystko git, ale juz jak jest mapka np. cs_bikini, cscz_winterassault to pingi ...

Odpowiedzi do Server.cfg :

6

Server.cfg

Moglby mi ktos przerobic to tak, zeby nadawalo sie do sparow?? Kod: hostname "Ruthless @[De] Gamepad.pl" sv_password "" rcon_password "" sv_visiblemaxplayers "25" sv_lan "1" mp_friendlyfire ...

7

Server Counter-Strike Source non stream

Wiem ze ten temat pojawial sie juz wiele razy i w kazdym temacie znaleźliscie rozwiazanie problemu. Natomiast ja w zadnych z tych tematow niemoglem znales rozwoazania na moj. Gdy stawiam server przez "Counter-Strike source Server" gdy ...

8

cfg i server

mam 2 prosby, 1 to zeby ktos mi napisal komende, bind lub skrypt do takiego zmniejszania i powiekszania celownika, a chodzi mi o to zeby jednym przyciskiem z celownika large(na ktorym gram) zminiejszyc na celownik small i odwtrotnie klikajac ten sam ...

Odpowiedzi do cfg i server :

9

Server.cfg

Siemka potrzebuję jak najszybciej plik do amxa server.cfg :) PUNKT :) ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "srcds server.cfg cs:source"

1

to go stwórz :) SRCDS server.cfg CS:Source - HLDS.pl - przykładowy config

to go stwórz :) srcds server.cfg CS:source - HLDS.pl - przykładowy config ...

Trafność: 133.33%

2

Ja nigdzie nie mam pliku server.cfg :o :/ Uzywam SRCDS ze steama, nie

Ja nigdzie nie mam pliku server.cfg :o :/ Uzywam srcds ze steama, nie z ...

3

Cytat: Napisał DuduPL Ja nigdzie nie mam pliku server.cfg :o :/ Uzywam SRCDS

Cytat: Napisał DuduPL Ja nigdzie nie mam pliku server.cfg :o :/ Uzywam srcds ze steama, nie z hldsupdatetool Ja np. musiałem go utworzyć...Tzn notatnik itp. Zawartość możesz przekopiować z tej strony: srcds server.cfg CS:source - ...

4

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz

boshe co za nuuby ludzie patrzcie.. D:/Gry/Valve/cstirke/server.cfg Otwierasz CFG! szukasz Linijki sv_lan 0 jeżeli masz 0 zmieniasz na 1 , jeżeli nie masz takiej linijki dodajesz sobie gdzieś na samym dole sv_lan 1 dam ci przykład ;) Kod: // Use ...

5

Nie ten dzial . A po drugie trzeba to wrzucic TO! aha i w server.cfg dopisac

Nie ten dzial . A po drugie trzeba to wrzucic TO! aha i w server.cfg dopisac sv_lan ...

6

server.cfg i tam wpisz mp_timelimit 60 jesli ktos ma wyblakly nick to znaczy ze

server.cfg i tam wpisz mp_timelimit 60 jesli ktos ma wyblakly nick to znaczy ze ma imunitet i niemozna go slapowac/kickowac/banowac a co do regulaminu to w pliku motd.txt mozesz to ...

7

mp_forcecamera 2 mp_forcechasecam 1 w server.cfg

mp_forcecamera 2 mp_forcechasecam 1 w server.cfg ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "srcds server.cfg cs:source"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam