Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: start_restart amx

Najbardziej trafne tematy dla "start_restart amx"

1

AMX Restart Pompa Stajl :P

Wujek seba ma coś dla Was :P only for = wiaderkowicze = Pompa Restart Stajl - Auto restart rundy tylko nie na noże tylko napierdalasz się na pompki ;) Czas restartu regulowany przez Kod: amx_restart_time wszystko się układa wg tego później :mrgreen: ...

Odpowiedzi do AMX Restart Pompa Stajl :P :

Trafność: 66.67%

3

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

4

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 33.33%

5

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

6

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

7

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

8

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

9

amx

poszukuje amx w calosci po polsku ...

10

AMX(x) NA HOSTOWANYM serrwerze :P

witam... Ludzie pomózcie mi i wytlumaczcie dokladnie jak zainstalowac i poprawnie uruchomic amx lub amxx na stawiianym serwie.Nie podajcie mi tu linkow z instrukcjami jak sie to robi bo i tak mi zawsze jakis blad wyskoczy. Potrzebuje zeby ...

Odpowiedzi do AMX(x) NA HOSTOWANYM serrwerze :P :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "start_restart amx"

1

AMX MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - Szybkie

amx MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - Szybkie restarty rundy bez potrzeby grzebania w konsoli, użyteczne w skryptach - noże, rr i muzyczka TO sa takie pluginy do meczow i wiesz co ci powiem tyle tego jest na google ...

2

Peg, 1 Start Restart i switch weapon 2, musisz zedytowac miscstats sam tak mam

Peg, 1 start Restart i switch weapon 2, musisz zedytowac miscstats sam tak mam ;P 3.psychosounds<--- 4.round_sound 5.niewiem 6.czesc z tego masz w amx-ie 7.loadingsoundadvancet.. mowisssz z dysku podmien sobie.. jest w sound 8.niweim mapchooser? ...

3

nie chodzi mi o komęde ale dzięki chce aby był tam w menu amx . RESTART klikam

nie chodzi mi o komęde ale dzięki chce aby był tam w menu amx . REstart klikam np. 2 i idzie ...

4

3maj Cytat: /* * AMX Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt

3maj Cytat: /* * amx Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt powstał na bazie skryptu Auto-Restart by -ThX- * Działa tylko pod amxX * * amx_auto_rr_knives -- 1-ON 0-OFF * * CVAR: auto_rr_time <time> default 45 * */ #include ...

5

Kod: /* * AMX Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt powstał na

Kod: /* * amx Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt powstał na bazie skryptu Auto-Restart by -ThX- * Działa tylko pod amxX * * amx_auto_rr_knives -- 1-ON 0-OFF * * CVAR: auto_rr_time <time> default 45 * */ #include ...

6

Kod: /* * AMX Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt powstał na

Kod: /* * amx Mod X script. * Auto restart Knives by VikuS * Skrypt powstał na bazie skryptu Auto-Restart by -ThX- * Działa tylko pod amxX * * amx_auto_rr_knives -- 1-ON 0-OFF * * CVAR: auto_rr_time <time> default 45 * */ #include ...

7

Edycja pluginu start Restart . zmien 7 linijke z Special unit na wlasna

Edycja pluginu start Restart . zmien 7 linijke z Special unit na wlasna ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "start_restart amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam