Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: statsx.amxx

Najbardziej trafne tematy dla "statsx.amxx"

1

Problem z statsx.amxx

Mam taki blad na swoim servie pisze cos takiego [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes). L 03/03/2008 - 15:16:04: replace() buffer not big enough (140>=127) L 03/03/2008 - 15:16:04: ...

Odpowiedzi do Problem z statsx.amxx :

4

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

5

Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx

Czy wysttarczy tylko ten 1 plik wklejic do cstrike/addons/plugins i dopisac loadingsound.amxx do plugins.ini??czy jeszcze cos zrobic??prosze ...

Odpowiedzi do Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx :

Trafność: 100%

6

problem amxx

Kiedy zakładam gre na Local server normalnie przez cs (nie przez hlds) to wszystko jest ok i po paru sek ekran robi sie czarny (tzn nie widze mapy ale jest ilosc hp i panczerz itp.) jak probuje zalozyc local server i właczam sXe Client to wogole nie ...

Odpowiedzi do problem amxx :

8

[amxx] pluginy

szukam pluginów 1. Po wejściu na serwer na głównym ekranie pisze Witamy na Nazwa serwera i odgłos taki sam jest lub Welcome to nazwa serwera :) 2. Jeżeli gracz wszedł do gry pisze Grasz ten wszedl do druzyny tej jego ip bla bla i to samo jak wyszedl ...

Odpowiedzi do [amxx] pluginy :

9

Dwa pluginy do AMXX

Chciałbym was prosić o danie mi linków do dwóch pluginów z AMXX. 1. Nowe Bronie - Bazooki, rewolwery itp. itd. 2. I jeszcze taki plugin że gdy rozbrajasz bombę wybierasz kabel a jak wybierzesz zły to booom. Z góry ...

Odpowiedzi do Dwa pluginy do AMXX :

10

Roundsound.amxx :)

Siema interesuje mnie jak moge dodac swoje wavy na roundsound bo te standardowe sa zje***e xd Pomocy plz ponoc trzeba miecproga czy cos :D Prosilbym o maly opis bo ja jestem lewy ...

Odpowiedzi do Roundsound.amxx :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "statsx.amxx"

1

VitO, dopisz do plugins.ini statsx.amxx

VitO, dopisz do plugins.ini statsx.amxx ...

Trafność: 200%

2

Neraver, chodzi tutaj o plugin statsx.amxx

Neraver, chodzi tutaj o plugin statsx.amxx ...

3

Norayaki, statsx ma być włączone. I w amxx.cfg zamień Kod: // Rank mode // 0 -

Norayaki, statsx ma być włączone. I w amxx.cfg zamień Kod: // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 1 na Kod: // Rank mode // 0 - by nick // 1 - by authid // 2 - by ip csstats_rank 0 ...

4

było to..jest to starndardowe w amxx :p szukaj( mistats) Kod: statsx.amxx;

było to..jest to starndardowe w amxx :p szukaj( mistats) Kod: statsx.amxx; statystyki miscstats.amxx; statystyki ...

5

Wyłączony plugin statsx.amxx lub po prostu brak tego pluga

Wyłączony plugin statsx.amxx lub po prostu brak tego pluga ...

6

tu masz miscstats a tu statsx miscstats.amxx/statsx.amxx do folderu

tu masz miscstats a tu statsx miscstats.amxx/statsx.amxx do folderu amxmodx/plugins miscstats.sma/statsx.sma do folderu amxmodx/scripting miscstats.txt do data/lang a folder Dead-or-Live do folderu ...

7

Kod: statsx.amxx miscstats2.amxx stats_logging.amxx Dopisz

Kod: statsx.amxx miscstats2.amxx stats_logging.amxx Dopisz do ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "statsx.amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam