Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: stawianie serwera dla tibii

Najbardziej trafne tematy dla "stawianie serwera dla tibii"

2

Logo Dla Serwera.... Help !

Siemka Chciałbym obrazek dla reklamowania serwera gry Counter - Strike 1.6. Napis: na górze dużymi literami: High Ability [FFA] na dole małymi literami: Forum serwera : www.serweryha.ocom.pl Prosiłbym o Fajna Czcionkę ;] Wymiary: Szerokośc: 380 ...

Odpowiedzi do Logo Dla Serwera.... Help ! :

Trafność: 50%

3

stawianie serwera

czy moglby mi ktos podac poradnik jak postawic serwer na CS czero non steam z W3 modem?? z gory ...

Odpowiedzi do stawianie serwera :

4

Stawianie serwera NEOSTRADA

Wiec tak nie wiem czy mam zewnetrzne ip czy wewnetrzne ale mam liveboxa 3mb i chce postawic serwer stawiwam ale koledzy nie moga doloczyc wogole im nie wynajduje serwa ;/ Prosze o ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera NEOSTRADA :

5

Logo dla serwera w cs

Siemanko czy mógłby mi ktoś zrobić fajne logo dla klanu ..::Z!OMK! TE@M::.. wymiary 800x600 najlepiej :) dam pomógł oczywiście ...

Odpowiedzi do Logo dla serwera w cs :

9

Nazwa dla serwera

Ludzie........ Pomoźcie mi wymyślić jakaś ogrinalna nazwe dla serwera... Dam + ! Serwer bedzie TeamPlay[TP] sloty:18+1 i dużo HipHopu... PS. Admin do rozdania xD ...

Odpowiedzi do Nazwa dla serwera :

10

Instalacja Metamod:Source dla serwera CS:Source

Instalacja Metamod:Source 1. Pobieramy MM:S (MM:S to skrót od MetaMod:Source) z tego linku. 2. Wypakowujemy katalog addons oraz wysyłamy go na FTP serwera do katalogu cstrike. 3. Teraz trzeba wygenetować plik metamod.vdf - możesz to zrobić tutaj. ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "stawianie serwera dla tibii"

1

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...

2

Hors, na steamie: sv_lan 0 - normalny tryb serwera dla internetu sv_lan 1 -

Hors, na steamie: sv_lan 0 - normalny tryb serwera dla internetu sv_lan 1 - tryb serwera na LAN, czytaj tylko na sieć lokalną na nonsteam*: sv_lan 0 - osobom z nonsteamem pokazuje się że serwer na lan lecz gracze ze STEAMem mogą grać sv_lan 1 - tryb ...

3

miejsce jest zarezerwowane dla admina serwera. musisz poczekac az ktos wyjdzie

miejsce jest zarezerwowane dla admina serwera. musisz poczekac az ktos wyjdzie z ...

4

zamykaj, po to sie podaje sma aby sobie edytowac dla potrzeb serwera

zamykaj, po to sie podaje sma aby sobie edytowac dla potrzeb serwera ...

5

SoulsHunter, Cytat: po to sie podaje sma aby sobie edytowac dla potrzeb serwera

SoulsHunter, Cytat: po to sie podaje sma aby sobie edytowac dla potrzeb serwera LoQ, ...

6

a może wy wszyscy zrobicie coś dla serwera?! jakieś fajne logo, coś fajnego i

a może wy wszyscy zrobicie coś dla serwera?! jakieś fajne logo, coś fajnego i niepowtarzalnego? nie wiem - mosh na pewno będzie bardziej przychylny... moje zdanie mało znaczy, ale jestem na ...

7

Cytat: Napisał szukam bana a może wy wszyscy zrobicie coś dla serwera?! jakieś

Cytat: Napisał szukam bana a może wy wszyscy zrobicie coś dla serwera?! jakieś fajne logo, coś fajnego i niepowtarzalnego? ja jestem za Co do Zółwia to jestem na tak - często gra i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "stawianie serwera dla tibii"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam