Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: stawianie serwera non steam przez hamachi

Najbardziej trafne tematy dla "stawianie serwera non steam przez hamachi"

1

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

3

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

4

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na non-steam kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 50%

5

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

6

Serwer hamachi non steam

Siemka jesli ktos chce se pograc w counter strike 1.6 non steam niech wejdzie na moja siec hamachi nazwa: CS Lucky 1 haslo: 123 Jesli beda jakies problemy z polaczeniem prosze pisac na moj nr gg 5857885, albo pisac w tym temacie. POZDRO: ...

Odpowiedzi do Serwer hamachi non steam :

7

Server CS 1.6 Non Steam - Hamachi..

Cześć.. Server CS non steam - hamachi.. Jest dosyć Fajny.. Mapy można sobie zarezerwować.. Udostępniam go do Sparów.. Nazwa Sieci: Zkiw Team Hasło: zkiw IP: 5.78.191.157:27015 Serdecznie Zapraszam.. W racie czego.. GG: 4743656 Downlad hamachiPL: ...

Odpowiedzi do Server CS 1.6 Non Steam - Hamachi.. :

8

Serwer cs 1.6 non steam na hamachi

mógłby ktoś napisać instrukcje jak postawić serwer na hamachi, mam wewnętrzne ip, próbowałem już robić ale kumplowi wyskoczyło takie coś "Class C" i nie działało, mam robić przez new game czy przez hlds.exe ?? słyszałem też, że w konsoli ...

Odpowiedzi do Serwer cs 1.6 non steam na hamachi :

9

Liga NoN steam organizowana przez Angels Guido

Witam klan Angels Guido oragnizuje lige. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do zapisów. Oto forum ligi: http://www.liganscs.fora.pl/ . Liga będzie bardzo szybka, ponieważ wyjście z grup będzie trwało 1 dzień. Odbedzie się to w ...

Odpowiedzi do Liga NoN steam organizowana przez Angels Guido :

10

Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!!

Siemka wszystkim Proszę o pomoc !!! Niedawno założyłem serwer przez AMX MOD X lecz serwer zostal zalozony jako steam. Chciałbym pograc se z kumplami na tym serwie lecz nie da rady bo oni maja non steama czytałem na wiaderko ze trzeba zmienic ...

Odpowiedzi do Zmiana serwera ze Steam na Non Steam PROSZE O POMOC !!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "stawianie serwera non steam przez hamachi"

1

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW

Polecam server non steam, z hamachi Sieć: PCWYM hasło PCW Ip: ...

2

daj ip tego serwera... Cytat: Napisał vvddxx non steam tylko oto chodzi zeby

daj ip tego serwera... Cytat: Napisał vvddxx non steam tylko oto chodzi zeby zmienic mu vaca a czy Ty nie rozumiesz ze w 95% serwy non mają Valve Anti-Cheat ...

3

Wszystko jest dobrze.. Serwer jest na non steam i przez non steam nie moge

Wszystko jest dobrze.. Serwer jest na non steam i przez non steam nie moge wbic, a przez steam wszystko jest ...

4

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/ ...

5

Klany Non Steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ogarnięty

Klany non steam to zwykle zakładane przez dzieci, bo wątpie żeby ktoś ogarnięty bawił się w takie coś... Dlatego nie wiem po co oni ciągle to nowe zakładają a po kilku dniach już o klanie nie ...

6

na server non steam? nie potrzeba sciagania przez graczy?

na server non steam? nie potrzeba sciagania przez graczy? ...

7

1. Pobieramy biblioteki non-steam Pierwszym krokiem do przerobienia serwera na

1. Pobieramy biblioteki non-steam Pierwszym krokiem do przerobienia serwera na non-steam jest pobranie bibliotek serwera specjalnie przygotowanych do odpalenia serwera na non-steamie. Biblioteki pobrać możemy stąd: engine.v15.tgz - FileFront.com ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "stawianie serwera non steam przez hamachi"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam