Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: stawianie serwera router wifi

Najbardziej trafne tematy dla "stawianie serwera router wifi"

2

stawianie serwera

czy moglby mi ktos podac poradnik jak postawic serwer na CS czero non steam z W3 modem?? z gory ...

Odpowiedzi do stawianie serwera :

3

Stawianie serwera NEOSTRADA

Wiec tak nie wiem czy mam zewnetrzne ip czy wewnetrzne ale mam liveboxa 3mb i chce postawic serwer stawiwam ale koledzy nie moga doloczyc wogole im nie wynajduje serwa ;/ Prosze o ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera NEOSTRADA :

4

Stawianie serwera na routerze Linksys Wrt54G

Witam mam problem a mianowicie chce postawic serwer ale mam podlaczony net pod router i nie wiem co i jak :/ w server adress jest 192.168xxx dostawce mam upc i mam adres zew (publiczny) bo na zwyklym modemie stawialem i wszyscy wbijali , mam prosbe ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera na routerze Linksys Wrt54G :

5

stawianie serwera pomocy !

elo mam Internet radiowy 512 pobieranie 30-70 kbs i chcialbym zalozyc serwer dla 2-4 osob ale nie idzie mam dedicated serwer ale jak zakladam wchodze ok ale nikt sie nie dolancza ;/ mozna to zmienic ...

Odpowiedzi do stawianie serwera pomocy ! :

6

Stawianie serwera CS:S ( Win.XP & NS )

Witam . Chce postawić serwer CS:S Nonsteam . Mam łącze odpowiednie na 10 slotów i komputer który poradzi sobie to udźwignąć . Tylko nie wiem jak to zrobić . W CS'ie 1.6 to była łatwizna ale tu już gorzej . :-P Proszę mi powiedzieć co muszę zrobić ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera CS:S ( Win.XP & NS ) :

7

Stawianie serwera / problem

Mam dość specyficzny problem. Mam internet radiowy, a kumpel ma neostradę. Stawiam serwer, tworzymy sieć przez hamachi wszystko jest ok. I teraz drugi kumpel, z takim samym radiowym netem jak ja(ba mamy sieć bo to od tego samego dostawcy) chce się ...

Odpowiedzi do Stawianie serwera / problem :

8

Instalacja linuxa + stawianie serwera

Witam, kupiłem sobie wczoraj laptopa na który zamierzałem postawić linuxa i serwer do cs'a. Kiedyś na forum widziałem temat "Masz serwer na domowym kompie i akurat padł Ci system?" coś takiego chyba, i w tym było opisane jak zainstalować ...

Odpowiedzi do Instalacja linuxa + stawianie serwera :

9

Regulamin dodawania serwera

1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC) 2. W temacie piszemy nazwę serwera, IP 3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;)... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D 4. Jeżeli ...

Odpowiedzi do Regulamin dodawania serwera :

10

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "stawianie serwera router wifi"

1

hacker, w szczególności dobrym początkiem stawianie jest serwera na jun.pl xDD

hacker, w szczególności dobrym początkiem stawianie jest serwera na jun.pl xDD weź człowieku co Ty gadasz... nawet nie wiesz co gadasz. Cytat: Napisał Morti Sam nie potrafiłbyś wypromować strony więc jeszcze raz powiem - nie cwaniakuj prawdę ...

Trafność: 50%

2

Mam router tak jak kuzyn, wszystko skonfigurowane, mam wlaczone DMZ, a serwera

Mam router tak jak kuzyn, wszystko skonfigurowane, mam wlaczone DMZ, a serwera dalej nie widac, nie wiem co jest nie ...

3

Po 1 słyszałem ze stawianie serwera na root to głupota może stwórz użytkownika

Po 1 słyszałem ze stawianie serwera na root to głupota może stwórz użytkownika (adduser) i postaw tam , a na roocie (ps) wyłącz procesy hldsow które odpaliłeś ;P A po 2 widze 2 odpalone serwery na twoim serwerze : 193.85.244.223:27015 ...

4

Linux - stawianie serwera na windowsie to ostatnia rzecz jaką można w życiu

Linux - stawianie serwera na windowsie to ostatnia rzecz jaką można w życiu zrobic , aby serwer był widoczny w zakładce internet musisz go uruchomić z parametrem ...

5

A wiec stawianie serwera na VPS. Hehe to chyba jakas nowa moda. Czy nie

A wiec stawianie serwera na VPS. Hehe to chyba jakas nowa moda. Czy nie uzyskales juz swojej odpowiedzi tutaj? VPSy / RPSy - WebHostingTalk Wytlumacz jaki masz problem. Na Twoje poprzednie pytanie odpowiedzialem wlasciwie i zgodnie z tematem ...

6

Czlowieku naucz sie szukac coś ! Masz: Stawianie serwera HLDS i rób to tak jak

Czlowieku naucz sie szukac coś ! Masz: stawianie serwera HLDS i rób to tak jak tam pisza ...

7

LoL- było! Stawianie serwera HLDS

LoL- było! stawianie serwera HLDS ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "stawianie serwera router wifi"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam