1
hacker, w szczególności dobrym początkiem stawianie jest serwera na jun.pl xDD weź człowieku co Ty gadasz... nawet nie wiesz co gadasz. Cytat: Napisał Morti Sam nie potrafiłbyś wypromować strony więc jeszcze raz powiem - nie cwaniakuj prawdę ...
Trafność: 50%
2
Mam router tak jak kuzyn, wszystko skonfigurowane, mam wlaczone DMZ, a serwera dalej nie widac, nie wiem co jest nie ...
3
Po 1 słyszałem ze stawianie serwera na root to głupota może stwórz użytkownika (adduser) i postaw tam , a na roocie (ps) wyłącz procesy hldsow które odpaliłeś ;P A po 2 widze 2 odpalone serwery na twoim serwerze : 193.85.244.223:27015 ...
4
Linux - stawianie serwera na windowsie to ostatnia rzecz jaką można w życiu zrobic , aby serwer był widoczny w zakładce internet musisz go uruchomić z parametrem ...
5
A wiec stawianie serwera na VPS. Hehe to chyba jakas nowa moda. Czy nie uzyskales juz swojej odpowiedzi tutaj? VPSy / RPSy - WebHostingTalk Wytlumacz jaki masz problem. Na Twoje poprzednie pytanie odpowiedzialem wlasciwie i zgodnie z tematem ...
6
Czlowieku naucz sie szukac coś ! Masz: stawianie serwera HLDS i rób to tak jak tam pisza ...
7
LoL- było! stawianie serwera HLDS ...