Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wyrzuca mnie z serwera na aa

Najbardziej trafne tematy dla "wyrzuca mnie z serwera na aa"

1

Wyrzuca mnie z serwera za nic ;|

Pomocy :) Mam od dzisiaj cs 1.6 nonsteam i: Gdy wchodze na serwer wszystko ok wybieram strone , postać i jak sie robi nowa runda to odrazu mnie wywala :/ CHyba tylko raz zagrałem dłużej no może dwa :D ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera za nic ;| :

Trafność: 100%

2

Wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam taki problem zainstalowałem AMXa i gdy wchodze na serwer wybieram postać [czyt.drużyne] to po kliknięciu rozłącza mnie z serwerem bez żadnego komunikatu .. Nie wiem co jest wcześniej tego nie było.Dodam,że na spect mogę siedzieć nie ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera :

3

wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam problem: gdy wchodzę na jakiś serwer to od razu mnie wyrzuca ( bez zadnego komunikatu pojawia mi sie okno "Internet") ! nie wiem ocb........ Proszę o ...

Odpowiedzi do wyrzuca mnie z serwera :

4

Wywala mnie z serwera.

Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z serwera. :

5

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

Trafność: 66.67%

7

wywala mnie z serwera

witam.Mam taki problem w cs. Jak probuje wejsc na moj ulubiony serwer to jest ip:193.218.155.200:27025 to laduje sie chwile gdzis do polowy i wywala mnie z cs do windowsa bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki!! aha zapomnialem dodac ze mam steama a ...

Odpowiedzi do wywala mnie z serwera :

8

Wyzuca Mnie Z Serwera;/

Siema;] moj problem wyglada tak: kiedy wchodze na serwer i nie zacznie sie nawet pierwsza runda to juz mnie wyzuca z serwera do gglownego menu chociaz mam patcha:(;/nie wiem co mam ...

Odpowiedzi do Wyzuca Mnie Z Serwera;/ :

10

Regulamin dodawania serwera

1. Serwery dodajemy pojedyńczo !!!! - JEDEN SERWER = JEDEN TEMAT(TOPIC) 2. W temacie piszemy nazwę serwera, IP 3. W treści piszemy resztę info o serwerze.. jeżeli jakieś mamy ;)... własne opinia na temat serwera zawsze mile widziana :D 4. Jeżeli ...

Odpowiedzi do Regulamin dodawania serwera :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wyrzuca mnie z serwera na aa"

1

Server spoko dobry poziom, tylko jedno mnie ciekawi dlaczego mnie wyrzuca

Server spoko dobry poziom, tylko jedno mnie ciekawi dlaczego mnie wyrzuca wcześniej grałem było OK a teraz ...

2

wyskakuje mi taki bład i mnie wyrzuca, sciagnąłem program sXe Injected v4.3 (

wyskakuje mi taki bład i mnie wyrzuca, sciagnąłem program sXe Injected v4.3 ( fix 1.0 ) ale to nic niedało ;( Moze ktos mi pomóc ...

3

dobra a mam taki problem że gdy gram po chwili mnie rozłącza z serwera czemu?

dobra a mam taki problem że gdy gram po chwili mnie rozłącza z serwera czemu? ...

4

oki... A co się dzieje jeśli na każdym którym wejdę srev mnie wyrzuca bez

oki... A co się dzieje jeśli na każdym którym wejdę srev mnie wyrzuca bez podania przyczyny? nawet jeśli mam patcha v23 ? A jak się uda wejść ale to rzadkość to 2 sekundy jestem zmieniam broń i nagle czarny ekran a za chwile komunikat i mnie wywala ...

5

genialne :D Ten śmiech ludzi z serwera mnie dobił i rozłożyłem się na ziemi xD

genialne :D Ten śmiech ludzi z serwera mnie dobił i rozłożyłem się na ziemi xD ...

6

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/ ...

7

Napisałeś do mnie na GG to ci pomogłem :) Dałem monitor serwera gramy Fair Play

Napisałeś do mnie na GG to ci pomogłem :) Dałem monitor serwera gramy Fair Play i Partnerzy z GamePad ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wyrzuca mnie z serwera na aa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam