Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wyrzucanie z powodu duzego pingu amx

Najbardziej trafne tematy dla "wyrzucanie z powodu duzego pingu amx"

2

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. Serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

3

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

Trafność: 20%

4

AMx nie wchodzi

Witam mam pytanie co jest źle w usters.ini (amx mod) bo nie moge sie zalogowac na serwerze jako admin pisze "password moje hasło" i nic oto usters.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: ...

Odpowiedzi do AMx nie wchodzi :

5

amx mod

pytanko:P czy foldery z amx modem wrzuca sie do cstrike czy do jakiego ...

Odpowiedzi do amx mod :

6

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

7

amx

poszukuje amx w calosci po polsku ...

8

AMX(x) NA HOSTOWANYM serrwerze :P

witam... Ludzie pomózcie mi i wytlumaczcie dokladnie jak zainstalowac i poprawnie uruchomic amx lub amxx na stawiianym serwie.Nie podajcie mi tu linkow z instrukcjami jak sie to robi bo i tak mi zawsze jakis blad wyskoczy. Potrzebuje zeby ...

Odpowiedzi do AMX(x) NA HOSTOWANYM serrwerze :P :

9

Amx - od czego zacząć ??? Pomocy

Cześc wam wszystkim.Założyłem sobie ostanio serwa na Neo 1MB na 10 slotów i chodzi o to że mam amx już gotowca (pobrałem z jakiegoś forum) trzeba tylko wkleić tylko nie wiem gdzie.Jak go skonfigurować itp.Potrzebuje wiedzieć to co najważniejesze jak ...

Odpowiedzi do Amx - od czego zacząć ??? Pomocy :

10

Kilka pytanek dotyczących zarządzaniem amx :)

Mam kilka pytań dotyczących amx mianowicie kiedy chce zmienić mape w amx pisze że nie ma odnaleziono map w menu,kiedy chce slapnąć gracza odrazu go zabijam :P chociaż nie wybieram zgładzenie... dziwne :P Tyle mam pytań na ...

Odpowiedzi do Kilka pytanek dotyczących zarządzaniem amx :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wyrzucanie z powodu duzego pingu amx"

1

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera ...

Trafność: 40%

2

jak ktos mi pomoze (niebede mial duzego pingu w cs) to zaloze na tej stronie 4

jak ktos mi pomoze (niebede mial duzego pingu w cs) to zaloze na tej stronie 4 konta i dam mu 4 ...

Trafność: 40%

3

Ja bym proponowal aby mosh wrzucil do AMX jakas muzyke swiateczna tak zeby

Ja bym proponowal aby mosh wrzucil do amx jakas muzyke swiateczna tak zeby mozna bylo ja wlaczyc tak jak chucka wtedy kiedy jest to potrzebne ;] Mapki spoko. Pozdro ...

4

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

5

Najlepszy sposób na "pozbycie się pinGu" (jak mnie zaczynają bawić

Najlepszy sposób na "pozbycie się pingu" (jak mnie zaczynają bawić takie zwroty) to wyłącz sieciówkę wtedy ten brzydki, niedobry i okropny pinG=0 :D A tak na serio może masz odpalony jakiś pracochłonny proces na kompie... czek it ...

6

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

7

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wyrzucanie z powodu duzego pingu amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam