1
siemka mi tez wyskakuje ten blad microsoft visual c++ co mam zrobic aby nie wyskakiwal prosze o pomoc z gory ...
Trafność: 60%
2
mmhmmm mi ten visual c++ bla bla wyskakuje po 5 min gry res i dziala :D i tak dziala przez 3 godziny i to samo :D u mnie to jest przez karte graficzna ktora juz nie wyrabia normy ...
Trafność: 40%
3
Jeszcze wyskakuje mi teraz takie okienko i tak pisze coś... Microsfot visual C++ Run Time coś tam bla ...
4
nom instalowałem i dalej nic Teraz jest jakiś błąd microsoft visual C++ Runtime Libary i tam pisze że Runtime error! i jest podana ścieżka do hl.exe A i nie piszcie bym przeinstalował CS'a bo robiłem to pare ...
5
Kiedys mialem problem z microsoft visual C++ 2005 i wtedy mi sie jakis blad pokazywal ale to nie tylko przy CS'ie. Jak go usunolem jedna gra dzialala poprawnie a CS chowal (i chowa) mi sie do paska. I jeszcze najlepsze jest to, ze wczesniej przed ...
6
Cytat: microsoft visual C++ Runtime Library Runtime Error! abnormal program termination Masz CS Digitalzone, zainstaluj normalnego - wtedy możemy ...
7
wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi ...
Trafność: 20%