1
Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...
Trafność: 33.33%
2
Też miałem taki problem... Gra mi sie zacinała przy następnej mapce... Tak jak Pershing polecam ...
3
A ja mam taki problem 1.nie przyjmuje mi nr telefonu 2.co mam wpisac przy Company * 3.co mam wpisac przy Vat No * [ Dodano: Wto 02 Paź, 2007 ] I jak ktos nie uzywa konta to niech pisze na GG ...
4
mam mały problem z rejestracją na pipni.cz... kiedy już jestem przy drugim okienku rejestracji, mam juz tam wszystko wpisane, klikam Forward a tutaj "Please, enter correct e-mail"... i nie moge nic dalej zrobić... ...
5
problem pojawia sie tylko np. przy zmianie mapy... lub przy samy ładowaniu sie gry... wyskakuje bluescreen i reset... Włączam na koncie admina, jestem jedynym użytkownikiem tego laptopa. A że mam viste orginalna... to nie chce wgrywac teraz XP jako ...
6
Cytat: Napisał Sevadori wystąpił problem z aplikacją HLDS Launcher i zostanie ona zamknięta a czy to jest jak odpalisz aplikacje hlds.exe i na tym menu gdzie sie mapke wybiera to ci sie wylacza czy jak klikniesz start i wtedy juz jest ten ekran ...
7
siema ma problem z programe Sxe gdy go zainstaluje to przy logowaniu na konto kompuera mi sie komp resetuje pomorze ktos pliss napisz ktos co mam zrobic Z GÓRY DZIĘKI [ Dodano: Wto 22 Sty, 2008 ] widze ze same leszcze na tym forum skoro nik nic nie ...