1
Zainstalowalem ... juz jest ok .. ale wystapil 2 problem :mrgreen: Loguje ise na serv gdzie graja ludzie z mojego miasta i juz prowie gram ledow sie rusze i mnie wywala ... o co chodzi ...
Trafność: 66.67%
2
dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...
Trafność: 33.33%
3
Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...
4
u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...
5
Cytat: po 3 jest juz duzo admow, to sa twoje slowa bulinek jak raq wystapil z kandydatura, skoro do innych tak piszesz to po co ty kandydujesz skoro jest za duzo adminow? w tym temacie co innego piszesz w innym co innego, skoro jest za duzo admow ...
6
problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...
7
Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...