Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wystąpił problem z aplikacją hlds

Najbardziej trafne tematy dla "wystąpił problem z aplikacją hlds"

1

Wystąpił problem z aplikacją sXe... ?

Witam mam taki problem mam zainstalowanego sXe 4.6. Odpalam go, wchodzę sobie na jakiś serwer i gram, gram i gram i nie zawsze ale często wyskakuje błąd "wystąpił problem z aplikacją sXe..." i nie wiem co zrobić ... Aha i jeszcze jedno ...

Odpowiedzi do Wystąpił problem z aplikacją sXe... ? :

Trafność: 75%

2

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

3

Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY

Mam radiuwke 512 i stawiam serwer i jak kolega chce zemno grac to niewidac mojego serwera .Daje jemu ip które jest napisane w hlds i jemu niewidac!! ...

Odpowiedzi do Mam problem z postawieniem serwera HLDS!!!POMOCY :

Trafność: 50%

4

Problem z HLDS

witam.. chce postawić server przez hlds.. ale.. ale nie moge.. zawsze jak odpalam to wywala mi bład windowsa..(błąd jest klasyczny windowsowski "wystąpił problem z aplikacją hlds Luncher i zostanie ona zamknięta.Przepraszamy za kłopoty." ...

Odpowiedzi do Problem z HLDS :

5

Problem z HLDS

Mam problem z hlds. Ściągnąłem paczkę 9 in 1 z DigitalZone (hl,opposing force,blue shift,team forces classic,deathmatch classic,ricochet,day of defeat,counter strike 1.6,condition zero) i gdy uruchamiam serwer dedykowany pojawia się klepsydra, za ...

6

Problem z HLDS

O tuz to mam taki problem: "niedawno zakupilem steam i odrazu postawilem server przez hlds dla moich kumpli tak jak na NS i wystepuje taki problemu zwany "pingiem" na ns na moim servie byl pig 10-30 przy 10slotach a teraz na steam ...

7

Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :)

Wiec tak - poprzednio pisalem ze jak wchodze na serva to nie moge wejscs bo cos pisze itd. Wiec wpadlem na taki pomysl aby pobrac sobie innego patcha! Pobralem i... POSTAWILEM SERVER nastepnie juz moge na niego wbic ale inne osoby nie... czemu? :( ...

Odpowiedzi do Problem z serwerem HLDS - jeden problem z glowy :) :

8

NIetypowy Problem z HLDS

WItam, otórz utworzyłem serw w hlds, (mam neo 512) jeżeli zakładke ustawie na LAN moge wejsc.. natomiast kumple z NEO ani innej sieci nie mogą , ale inni ludzie do mnie wchodza nie wiem skąd. A gdy zakładke usatwie na Internet to sam nie moge wejsc ...

Odpowiedzi do NIetypowy Problem z HLDS :

9

Problem z HLDS

Hejka. Mam problem z hlds. Zaraz po instalacji CS 1.6 NS jak chcialem odpalić server klikając na ikonkę Dedicaed Server i pokazuje się komunikat że wystąpił bład i aplikacja zostanie zamknieta. Instalowalem CS 16 NS kilka razy ale to nie pomaga. Czy ...

10

Problem HLDS

Witam otóż mam 2 komputery i na jednym mam internet neostrada tp 512 szybkość i serwer wszystko działa każdy może wejść i grać, a na drugim mam bezprzewodowy 1,8 mb i serwer założe i wejdę ale inni już nie mogą wejść dlaczego tak jest? Przełączenie ...

Odpowiedzi do Problem HLDS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wystąpił problem z aplikacją hlds"

1

Cytat: Napisał Sevadori wystąpił problem z aplikacją HLDS Launcher i zostanie

Cytat: Napisał Sevadori wystąpił problem z aplikacją hlds Launcher i zostanie ona zamknięta a czy to jest jak odpalisz aplikacje hlds.exe i na tym menu gdzie sie mapke wybiera to ci sie wylacza czy jak klikniesz start i wtedy juz jest ten ekran ...

Trafność: 100%

2

RSD, częsty problem... spróbuj odpalić sXe przed hlds.

RSD, częsty problem... spróbuj odpalić sXe przed hlds. ...

3

Ja uruchamiam po przez skrot hlds bo mialem problem z sxe i cos tam robilem i

Ja uruchamiam po przez skrot hlds bo mialem problem z sxe i cos tam robilem i tera przez skrot do hlds.a jest roznica po miedzy przez konsole a przez ikonke ...

4

KuZIAk, tonie się hlds wypierdala, a oni mają connection problem - bo z czym

KuZIAk, tonie się hlds wypierdala, a oni mają connection problem - bo z czym mają się łączyć? ...

5

Ten od Windowsa żeby wysłać raport o błędach albo nie wysyłać hlds.exe wystąpił

Ten od Windowsa żeby wysłać raport o błędach albo nie wysyłać hlds.exe wystąpił krytyczny błąd albo coś ...

6

Tylko że jest problem stawiam serwa przez HLDS albo New Game ale nikt się nie

Tylko że jest problem stawiam serwa przez hlds albo New Game ale nikt się nie może połączyć ...

7

mam problem z HLDS non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer HLDS non steam

mam problem z hlds non steam ja tu w takie sprawie ze mam serwer hlds non steam na routerze Pentagram Cerberus P 6311-072 za pierwszym razem server mial bledy z portami wiec odblokowalem wchodzilem na emule i sprawdzilem porty byly odblokowane nikt ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wystąpił problem z aplikacją hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam