1
Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery counter strike non steam a nie tutaj a to ze cos wam sie moglo nie udac to nie znaczy zeby ten temat znajdowal sie ...
Trafność: 50%
2
Źle się ściągnął plik, bywa. NOWA WERSJE! counter strike 1.6 by DIGITALZONE v29.1 PART1 PART2 counter strike 1.6 by DIGITALZONE v29.2 RAPIDSHARE PART1[MU] PART2[MU] SHAREDZILLA Update z wersji v29.1 do v29.2! Hasło 4gulli.dl.am RAPIDSHARE ...
3
dzial nazywa sie Kod: Podstawy, instalacja counter strike Steam ť Pytanie czyli logiczne ze o Steama ...
4
counter-strike Bedzie pisac A tam bedzie CD-KEY i ten CD-KEY wsadza sie w spejalny program STEAM[Google/pl poszukaj] I bedziesz mogl grac na kazdym serwerze Prosze o ...
5
http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=1472 posługiwałem sie tym żeby zrobić serwer w HLDS i teraz muszę podmienić pliki engine ale nigdzie u siebie ich nie mam jak zrobić non steam ze ...
6
Cytat: Napisał Ziolo.MZ Witam Szukamy rozwijajace sie forum counter strike Nie chodzi mi o forum na ktorym napisze sobie post Chcemy pomoc w rozwoju FORUM Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi Oferujemy reklame na stronie (dziennie ok 170 wizyk ...
7
ty sie kur** lecz! poje***! NIE MA DZIALU KLAN counter-strike STEAM SZUKA GRACZY JEST TYLKO POCHWAL sie KLANEM CZY COS TAKIEGO A PO DRUGIE TUTAJ ZAGLADA SPORO OSOB CO MA STEAM WIEC MALA DZI*** NIE SPAMUJ TYLKO POCWICZ! CO DO KLANU TO NICE LAMY ;PP ...