Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wyszukiwanie serwerów cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "wyszukiwanie serwerów cs 1.6"

1

wyszukiwanie serwerów non-steam

czy jest możliwe jakieś ustawienie filtra lub wpisanie komendy do konsoli żeby w Find Servers wyszukiwało tylko serwerów non-steam. Czy tylko znając IP można połączyć sie z serwerem ...

Odpowiedzi do wyszukiwanie serwerów non-steam :

Trafność: 66.67%

2

Wyszukiwanie serwerów

Mam pewien problem. a mianiowicie gdy próbuje dodać serwer do ulubionych to nic sie nie dzieje. a jak próbuje jakiś wyszukać to pisze mi : Cytat: Could not contact master Game server to retrive server list. Mam CS 1.6 Non-Steam i zainstalowanego ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów :

3

Wyszukiwanie serwerów non steam - ważne !!!

Wiem że istnieje sposób na to aby w wyszukiwarce serwerów w grze wyszukiwało mi tylko serwery non steam (gdzieś kiedyś o tym czytałem), ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Szukałem w Google i na różnych forach ale nie mogę znaleźć. W związku z tym ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów non steam - ważne !!! :

4

Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak

Witam wszystkich! Jestem nowym człowiekiem na tym forum. Chciałem się zwrócić z pomocą do Was. Otóż niedawno ściągnąłem z [RS] CS:S DIGITALZONE. Zrobiłem tak jak napisane było w pliku readme w folderze z plikiem instalacyjnym i 4 innymi ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak :

5

Wyszukiwanie serwerów

zna ktos jakas dobra wyszukiwarke serwerów ? :) z góry thx ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów :

6

Wyszukiwanie serwerów STEAM(Czy 80% serwerów to NS?)

Witam! Kilka pytań:) 1. Jak wyszukujecie serwery? 2. Czy 80% wszystkich serwerów to non-steam? Bo w xFire, tutaj Counter Strike 1.6 Server List | Search Cs Stats, Rankings, and Banners in Poland/Polska [PL] - Game Tracker czy Servers playing ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów STEAM(Czy 80% serwerów to NS?) :

7

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 33.33%

8

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

10

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wyszukiwanie serwerów cs 1.6"

1

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

2

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ...

3

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie ...

4

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom gry to na steam, bo inaczej sie nie ...

5

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z tym ...

6

zależy na jakim serwie. na hs np musisz być znany przez serwerową społeczność i

zależy na jakim serwie. na hs np musisz być znany przez serwerową społeczność i napisać kilka dobrych artykułów takich co by sie moshowi ...

7

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów którzy wykonują swoje obowiązki najlepiej jak potrafią. Na serwerach nie ma lagów, na serwerach znajduje się najlepszy antycheat jaki do tej pory powstał, jest cały czas ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wyszukiwanie serwerów cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam