Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wyszukiwarka serwerów css

Najbardziej trafne tematy dla "wyszukiwarka serwerów css"

1

Robienie serwerów w non steam css

mam problem bo chciałem stworzyć własny serwer non-steam i tu pojawiły się problemy bo nie mam pojęcia gdzie mam szukać coś w podobie dedicated server ale nie na steam ale na non-steam i jak go mam zainstalować w counter strike source.... :cry:. ...

Odpowiedzi do Robienie serwerów w non steam css :

Trafność: 66.67%

2

CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!

Mam problem z CS Source. Dodaje serwery do ulubionych i jak wylacze i wlacze csa to jak wchodze w ulubione to nie ma zadnego! Co robic? Pomocy! ...

Odpowiedzi do CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS! :

3

CSS nie zapisuje serwerów.

Witam. Ściągnąłem tego css'a i mam taki problem że ten css nie zapisuje serwerów. Jak tylko wyjdę z gry ulubione serwery się zerują, a w historii css'a nie ma nawet śladu. Proszę o pomoc i ...

Odpowiedzi do CSS nie zapisuje serwerów. :

4

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 33.33%

5

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

7

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

8

CSS "do not Match..."

elo! sciagnalem wlasnie css v25 ale gdy chce wejsc na jakis server to wyskakuje mi "do not match this version,please restart the game" o co chodzi :???: :shock: ...

Odpowiedzi do CSS "do not Match..." :

9

CSS "do not Match..."

Elo ściągnąlem sobie css Non steam v25 i gdy próbuje wejśc na jakiś serwer wyskakuje mi komunikat "Do Not Match Your Version This Game.Please Restart Game" co to :!: ...

Odpowiedzi do CSS "do not Match..." :

10

Mapy do CSS

Elo skad moge wziasc mapki do css :?: chodzi mi o mapki typu fy_ lub aim_ ...

Odpowiedzi do Mapy do CSS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wyszukiwarka serwerów css"

1

ja wlasnie zainstalowalem css (ns podobno) ale nie wyszukuje serwerow i nie

ja wlasnie zainstalowalem css (ns podobno) ale nie wyszukuje serwerow i nie moge create serwer co musze w zwiazku z tym ...

2

Shadow, hj jest w rankingu serwerów CSS xD bo wcześniej pod tym IP był serw

Shadow, hj jest w rankingu serwerów css xD bo wcześniej pod tym IP był serw Source, i teraz nadal widnieje jaki source ...

3

Slowo, jutro dam update listy serwerów CSS nonsteam - bo mam ich trochę ;)

Slowo, jutro dam update listy serwerów css nonsteam - bo mam ich trochę ;) ...

4

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

5

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ...

6

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie ...

7

hey ja moge nalezec do klanu CHETNIE jestem dobry w css wymiatam wszystkich

hey ja moge nalezec do klanu CHETNIE jestem dobry w css wymiatam wszystkich tylko nie mam non steama podajcie mi tylko link do nonsteama na gg i moge nalezec do klanu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wyszukiwarka serwerów css"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam