Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wywala mnie z serwera w call of duty 2

Najbardziej trafne tematy dla "wywala mnie z serwera w call of duty 2"

1

Wywala mnie z serwera.

Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z serwera. :

2

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

Trafność: 60%

4

wywala mnie z serwera

witam.Mam taki problem w cs. Jak probuje wejsc na moj ulubiony serwer to jest ip:193.218.155.200:27025 to laduje sie chwile gdzis do polowy i wywala mnie z cs do windowsa bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki!! aha zapomnialem dodac ze mam steama a ...

Odpowiedzi do wywala mnie z serwera :

5

Wyrzuca mnie z serwera za nic ;|

Pomocy :) Mam od dzisiaj cs 1.6 nonsteam i: Gdy wchodze na serwer wszystko ok wybieram strone , postać i jak sie robi nowa runda to odrazu mnie wywala :/ CHyba tylko raz zagrałem dłużej no może dwa :D ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera za nic ;| :

Trafność: 40%

6

Wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam taki problem zainstalowałem AMXa i gdy wchodze na serwer wybieram postać [czyt.drużyne] to po kliknięciu rozłącza mnie z serwerem bez żadnego komunikatu .. Nie wiem co jest wcześniej tego nie było.Dodam,że na spect mogę siedzieć nie ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera :

7

Call Of Duty 4 Modern Warfare

No właśnie ;) Co sądzicie o tej wersji starego, dobrego CODA ? ;> Tym razem już nie taki stary tylko nowoczesny COD toczy się w 21 wieku. Mamy dostęp do nowych broni. Grafika nie jest jakaś super ekstra, ale na pewno lepsza od pozostałych części! ...

Odpowiedzi do Call Of Duty 4 Modern Warfare :

8

wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam problem: gdy wchodzę na jakiś serwer to od razu mnie wyrzuca ( bez zadnego komunikatu pojawia mi sie okno "Internet") ! nie wiem ocb........ Proszę o ...

Odpowiedzi do wyrzuca mnie z serwera :

9

wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!!

Proszę o pomoc. Mam cs nonsteam i patch v26... wszystko działało i nagle przestało a nic nie robiłem... chodzi o to że po wejściu do gry mam od razu kicka (albo raczej tak jakbym sam wpisał disconnect) i nie ma żadnego komunikatu. Nie wyłącza cs'a ...

Odpowiedzi do wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!! :

10

Chwile gry po czym mnie wywala

Yo all. Otoz mam pewien problem. Mam cs 1.6 non steam i na kazdy serw jaki wejde, po jakims czasie (1-7minut) mnie wywala do glownego menu. I tak w kolko. Na kazdym serwie. Kumpel mi powiedzial ze to moze przez pingi, ale nie wiem jak skoro moje ...

Odpowiedzi do Chwile gry po czym mnie wywala :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wywala mnie z serwera w call of duty 2"

1

jak moge dac jak mnie wywala z serwera?

jak moge dac jak mnie wywala z serwera? ...

2

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze nie mam SXE ...

3

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera ...

4

ja tam grałem w serie Gothic oprócz cześci 3 Call of Duty wszystkie części i

ja tam grałem w serie Gothic oprócz cześci 3 call of duty wszystkie części i dodatki, pasjans pająk, star warsy jakieś, C&C generals, Diabli II, Civilizacja :D , i mógł bym wymieniać i ...

5

Ja mam tak na niektórych serwach jestem na spectu wchodze do gry i mnie wywala

Ja mam tak na niektórych serwach jestem na spectu wchodze do gry i mnie wywala do głownego ...

6

a to dzienki mialem call of duty 2 i gralem mialem takiego farta przez tydzien

a to dzienki mialem call of duty 2 i gralem mialem takiego farta przez tydzien rze przyajmniej mialem 3 miejsce a tak 2 i ...

7

Lol myślisz czasami ? Tam sa takie gry jak np Call Of Duty 2 , a wniej nie

Lol myślisz czasami ? Tam sa takie gry jak np call Of duty 2 , a wniej nie musisz mieć neta ... bo są misje ^^ czyli se mozesz pograc ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wywala mnie z serwera w call of duty 2"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam