Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wywala mnie z serwera w cs steam

Najbardziej trafne tematy dla "wywala mnie z serwera w cs steam"

1

Wywala mnie z serwera.

Witam, Wczoraj jesczcze wszystko był ok, ale dziś co nie wejdę na jakiś serwę zrobię 2 kroki i mnie wywala do menu w cs. W czym może być problem ? ...

Odpowiedzi do Wywala mnie z serwera. :

2

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

Trafność: 75%

4

wywala mnie z serwera

witam.Mam taki problem w cs. Jak probuje wejsc na moj ulubiony serwer to jest ip:193.218.155.200:27025 to laduje sie chwile gdzis do polowy i wywala mnie z cs do windowsa bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki!! aha zapomnialem dodac ze mam steama a ...

Odpowiedzi do wywala mnie z serwera :

5

Wyrzuca mnie z serwera za nic ;|

Pomocy :) Mam od dzisiaj cs 1.6 nonsteam i: Gdy wchodze na serwer wszystko ok wybieram strone , postać i jak sie robi nowa runda to odrazu mnie wywala :/ CHyba tylko raz zagrałem dłużej no może dwa :D ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera za nic ;| :

Trafność: 50%

6

Wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam taki problem zainstalowałem AMXa i gdy wchodze na serwer wybieram postać [czyt.drużyne] to po kliknięciu rozłącza mnie z serwerem bez żadnego komunikatu .. Nie wiem co jest wcześniej tego nie było.Dodam,że na spect mogę siedzieć nie ...

Odpowiedzi do Wyrzuca mnie z serwera :

7

wyrzuca mnie z serwera

Witam! Mam problem: gdy wchodzę na jakiś serwer to od razu mnie wyrzuca ( bez zadnego komunikatu pojawia mi sie okno "Internet") ! nie wiem ocb........ Proszę o ...

Odpowiedzi do wyrzuca mnie z serwera :

8

Z serwera ns zrobil sie steam

Wiec tak rano sobie gralem z kumpalmi na serwie i all bylo ok a teraz chce wlaczyc i w konsloi od serw pisze Connection to steam servers successful. Adding master server 69.28.151.162:27010 Adding master server 68.142.72.250:27010 a gralem na ns ...

Odpowiedzi do Z serwera ns zrobil sie steam :

9

wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!!

Proszę o pomoc. Mam cs nonsteam i patch v26... wszystko działało i nagle przestało a nic nie robiłem... chodzi o to że po wejściu do gry mam od razu kicka (albo raczej tak jakbym sam wpisał disconnect) i nie ma żadnego komunikatu. Nie wyłącza cs'a ...

Odpowiedzi do wywala mnie na początku gry z serwerów... nawet mojego !!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wywala mnie z serwera w cs steam"

1

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/

Ta tylko że u mnie nikt nie ma serwera non steam Super Hero moda ;/ ...

2

jak moge dac jak mnie wywala z serwera?

jak moge dac jak mnie wywala z serwera? ...

3

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze

no odpalilem sxe , potem odpalilem cs 1,6 (patch 23) i wywala mnie z serwera ze nie mam SXE ...

4

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera

mam bez lagow ale z powodu wysokiego pingu wywala mnie z kazdego serwera ...

5

sory pomyliło sie jednak według mnie przerzucanie serwera ns na steam jest

sory pomyliło sie jednak według mnie przerzucanie serwera ns na steam jest głupota wiele serwerów przed przeniesieniem było bardzo popularnych i zwykle grało na nich co najmniej 20 osób a żeby sie na nie wbić był wielki problem a po przeniesieniu na ...

6

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

7

Elo! A ja juz co do serwera steam Hashjama! Prosze dodac mapki co byly na NS :)

Elo! A ja juz co do serwera steam Hashjama! Prosze dodac mapki co byly na NS :) jak malo jest graczy to prosza o aima albo cos mniejszego, i jeszcze rundke troszku wydluzyc :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wywala mnie z serwera w cs steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam