Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: wywalanie z serwerów

Najbardziej trafne tematy dla "wywalanie z serwerów"

1

Wywalanie z serwerów...

...

Odpowiedzi do Wywalanie z serwerów... :

2

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na NON-STEAM kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 50%

3

Lista Serwerów Counter Strike

Z nudów zrobiłem prostą liste do której narazie sam będe dodawał serwery a potem zrobie skrypcik który automatycznie dodaje serwery do listy ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów Counter Strike :

5

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

6

!!!problem z dodawaniem serwerów!!!

Witam!!! mam taki problem ze gdy chce dodac wlasny serwer - klikam ADD SERVER potem wpisuje IP danego serwera !!! i jak wciskam enter to nie pokazuje mi sie on na liście (ale gdy gram na na necie i znajde jakis interesujacy serwer to dodaje mi sie ...

Odpowiedzi do !!!problem z dodawaniem serwerów!!! :

7

nie widze serwerów

Czesc to moj pierwszy post. jak właczam cs'a i chce dodać serwer to mi się nie pokazuje nie mogę też na niego wejść poprzez connect <ip>. tak jakbym nie mial netu czy coś. Te serwery są na bank online bo kumpel na nich gra. co to może być? ...

Odpowiedzi do nie widze serwerów :

8

Szukam Serwerow 1.6 Non Steam

Tak jak w temacie i opisie szukam serwerow cs 1.6 non steam z zombie mod moga byc zagraniczne tylko zeby dzialaly ...

9

IP serwerow!!

Siema Mam taki problemik,dalem reinstal cs i zainstalowalem od nowa. Gdzie moglbym znalesc ip tamtych serwerow co mialem na tamtym cs??plx ...

Odpowiedzi do IP serwerow!! :

10

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "wywalanie z serwerów"

1

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

2

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ...

3

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie ...

4

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom gry to na steam, bo inaczej sie nie ...

5

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z tym ...

6

zależy na jakim serwie. na hs np musisz być znany przez serwerową społeczność i

zależy na jakim serwie. na hs np musisz być znany przez serwerową społeczność i napisać kilka dobrych artykułów takich co by sie moshowi ...

7

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów

Te serwery są jednymi z najlepszych serwerów w Polsce. Jest sporo adminów którzy wykonują swoje obowiązki najlepiej jak potrafią. Na serwerach nie ma lagów, na serwerach znajduje się najlepszy antycheat jaki do tej pory powstał, jest cały czas ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "wywalanie z serwerów"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam