Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: x3 reunion spolszczenie

Najbardziej trafne tematy dla "x3 reunion spolszczenie"

1

Spolszczenie do War3FT

Mógłby ktoś podać link do tego co jest w tytule ?? Wszędzie szukałem i nie znalazłem ...

Trafność: 50%

3

Spolszczenie cs PL

WItam posiadam spolszczenie do cs 1.6 link Klik Jak rzucam granta np czy jakas komenda to jest przed napisame slow [PNS] np "NIck [PNS] - Ruszac sie" Czy wie ktos jak to zrobic zeby niebylo napisu Pns? Chcialem jeszcze aby to dzialalo na ...

Odpowiedzi do Spolszczenie cs PL :

5

Spolszczenie CS

...

6

Dźwięki - spolszczenie do CS source

Witam po raz pierwszy na forum. Nie wiem, czy umieszczam temat w dobrym miejscu, więc proszę moda o poprawienie umiejscowienia jeśli się pomyliłem. Jest to spolszczenie mojej produkcji i wszsytkie głosy zostały użyczone bez wiedzy i zgody ...

7

SPOLSZCZENIE DO CS'a

Witam. Z dniem 19 stycznia 2008 roku oficjalnie wydaję moje spolszczenie na światło dzienne. Jest to już mój drugi samodzielny projekt do CS'a :oops: (wczorajsze I-boty) i zapraszam wszystkich serdecznie do pobrania mojego spolszczenia. Nic nie ...

Odpowiedzi do SPOLSZCZENIE DO CS'a :

8

Prośba o przetłumaczenie (nie spolszczenie)

Jak w temacie. Mógł by mi ktoś to przetłumaczyć/wytłumaczyć własnymi słowami plugin Alternative End Round Sounds jak zrobić żeby ten plugin: 1) Odgrywał na każdej mapie, każdemu losowo 5 dźwięków mp3 np.: win1, win2, win3, win4, win5. 2) Odgrywał na ...

Odpowiedzi do Prośba o przetłumaczenie (nie spolszczenie) :

9

Spolszczenie buttonow ...

a wiec tak ... ;] mam themesa i jest on w wersji ang ... probowałem cos zdziałac w gimpie ale nie wychodzi mi ... ;] i tutaj robota dla Was ... ;] http://rapidshare.com/files/103020487/img.zip link do paczki w której chciałbym abyscie ja spolszczyli ...

Odpowiedzi do Spolszczenie buttonow ... :

10

Spolszczenie War3FT

Spolszczone Przez LO4D-a Kod: [pl] RACE_0 = Bez Rasy RACE_1 = Undead Scourge RACE_2 = Human Alliance RACE_3 = Orcish Horde RACE_4 = Night Elves of Kalimdor RACE_5 = Blood Mage RACE_6 = Shadow Hunter RACE_7 = Warden RACE_8 = Crypt Lord RACE_9 = ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "x3 reunion spolszczenie"

1

Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie pliki Kod:

Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie pliki Kod: http://www.probot.yoyo.pl/index.php?file=Download&op=description&dl_id=19 ...

2

Cytat: Napisał 19kRycha20 Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie

Cytat: Napisał 19kRycha20 Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie pliki Kod: http://www.probot.yoyo.pl/index.php?file=Download&op=description&dl_id=19 Bardzo ...

3

Cytat: Napisał 19kRycha20 Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie

Cytat: Napisał 19kRycha20 Tutaj macie całe spolszczenie CS tylko podmieniacie pliki Kod: http://www.probot.yoyo.pl/index.php?file=Download&op=description&dl_id=19 Też polecam! Prawie wszystko mi spolszczyło ...

4

eeee... tam dziwne to spolszczenie. :mad: A tak na serio wole cs'a po angolu.

eeee... tam dziwne to spolszczenie. :mad: A tak na serio wole cs'a po angolu. ...

5

Valve Hammer Editor 3.4 Download:TUTAJ Spolszczenie Valve Hammer Editor 3.4:

Valve Hammer Editor 3.4 Download:TUTAJ spolszczenie Valve Hammer Editor 3.4: TUTAJ Konfiguracja Valve Hammer Editor: TUTAJ Jak zrobić prostą mapkę: ...

6

zal spolszczenie do nhl na forum counter-strike

zal spolszczenie do nhl na forum counter-strike ...

7

CS_Expert_FGD Download Spolszczenie VHE Download

CS_Expert_FGD Download spolszczenie VHE Download ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "x3 reunion spolszczenie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam