1
a jest mozliwe zeby ten program dzialal na xtcs counter-strike 1.6 final release ...
Trafność: 57.14%
2
counter-strike Bedzie pisac A tam bedzie CD-key i ten CD-key wsadza sie w spejalny program STEAM[Google/pl poszukaj] I bedziesz mogl grac na kazdym serwerze Prosze o ...
Trafność: 42.86%
3
Kupujesz counter-strike Anthology za ok. 50zł Masz tam CD-key, sciagasz steam, z CD-key'a robisz konto i masz juz konto steam. Potem tylko sciagnac cs'a i grac ...
4
Cytat: Napisał Czupaxabra [release] counter-strike: Source FULL+HL2 [11.02.2008] DZ [IN 9 LANGUAGES!], Includes ALL TEXTURES, MODELS and SOUNDS, NO EARLIER UPDATES NEEDED : http://forum.digitalpower...showtopic=18410 to ...
5
też mam ten sam problem, używam CS 1.6 final release (xtcs) i nie ma programu takiego jak hl.exe tylko jest jakis hltv.exe... mam aktualnego sXe injected i odpalam go przed rozpoczeciem gry, a jak juz zaczne grac to po chwili mnie wywala :???: ...
6
de_rats4_final Mapy do counter strike Mapa CS De Rats 4 final wh_dust2 fy_poold_day big_citi2 de_clan1_mill aim_map ...
7
Ściągnij sobie z neta XTreme-Cstrike (xtcs) 1.6 final release Moim zdaniem najlepszy Non Stem jaki ...