Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: xtreme-cstrike 1.6 final release

Najbardziej trafne tematy dla "xtreme-cstrike 1.6 final release"

1

XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - INVALID CD-key!

xtreme-cstrike (XTCS) 1.6 final release - sciagnolem to zgodnie z tym co napisano tutaj http://www.wiaderko.com/cs-1.6-non-s...a-cs-non-steam All działa ok. I jak wchodze na serwer to zawsze jest INVALID CD-KEY a jak wchodzilem normlanym cs-em nie ...

Odpowiedzi do XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release - INVALID CD-key! :

2

Instalacja XTCS (XTreme-CStrike)

Instalacja XTCS. Zaczynamy, ściągamy XTCS z tąd: http://files.xtcs.eu/xtcs/final/XTCS...%20release.exe Rapidshare: part 1 part 2 part 3 part 4 Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=RFJ206DI Włączamy instalator XTCS, i wpisujemy hasło ...

Trafność: 40%

3

XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release

no to tak sciaglem to i zainstalowalem ale mam problem bo jak wlocze sxe i chce wloczyc gre to mi wyskakuje błąd i sie sxe wylacza wiec niemoge se wejzc na zaden serwer z sxe da sie jakos wloczyc sxe na tą ...

Odpowiedzi do XTCS Counter-Strike 1.6 Final Release :

4

Dwa problemy z CS 1.6 Final Release!

Pierwszy problem jest związny z sXe injected. Otóź kiedy włączam sXe(aktualna wersja! -4.6 Fix 1.0) i chce wejsc na server, ktory bez niego nie dziala (teraz to juz prawie wszystkie servery non-steam'owe tego uzywaja) to po krotkim czasie pojawia ...

Odpowiedzi do Dwa problemy z CS 1.6 Final Release! :

5

Zapraszam na stronke klanu Cstrike Army

Zapraszam na nasza stronke znajdziecie tam rowniez forum z serwerami do cs`a 1.6 non steam oraz mozecie rowniez poszukac jak i znalesc klan GL i HF ...

Odpowiedzi do Zapraszam na stronke klanu Cstrike Army :

6

Amx nie znajduje cstrike

Witam. Mam problem przy instalacji AMX 1.76d. Po wybraniu folderu cstrike i modu counter-strike wywala mi blad. Oto bugreport: date/time : 2007-08-04, 13:50:37, 78ms computer name : JUSTYNKA user name : w <admin> operating system : Windows XP ...

Odpowiedzi do Amx nie znajduje cstrike :

7

Brak Demka w Cstrike

No witam, witam ... Mam problem, ponieważ gdy wpisuję: Kod: record demko Nagrywa się później wpisuję Kod: stop Dobra pisze, że zapisało, a za grzyba nie ma Tego demka w ...

Odpowiedzi do Brak Demka w Cstrike :

8

cstrike-polish

Mam steam i ns. Od pewnego czasu zaczal mi sie pojawiac w folderze glownym cs'a non steam folder cstrike_polish. Gdy go usune, on i tak powraca ;/ jak go permanentnie wywalic albo co zrobic zeby sie nie pojawial ...

Odpowiedzi do cstrike-polish :

Trafność: 20%

9

[DOWNLOAD] Garry's Mod 10 Final by Digitalzone

Garry's Mod v10 by DZ final EDITION!! Cytat: Garry's Mod często nazywany po prostu "gmod" wykorzystuje przełomową Fizykę Half-Life'a 2. Pozwala na sklejanie rzeczy razem lub łączenia ich liną, przymocowywania do nich kół, silników, ...

Odpowiedzi do [DOWNLOAD] Garry's Mod 10 Final by Digitalzone :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "xtreme-cstrike 1.6 final release"

1

Ściągnij sobie z neta XTreme-CStrike (XTCS) 1.6 Final Release Moim zdaniem

Ściągnij sobie z neta xtreme-cstrike (XTCS) 1.6 final release Moim zdaniem najlepszy Non Stem jaki ...

Trafność: 80%

2

nic nie wyskakuje o dziwo :shock: zainstalowalem teraz wersje XTreme-CStrike

nic nie wyskakuje o dziwo :shock: zainstalowalem teraz wersje xtreme-cstrike Counter-Strike 1.6 final release i musze powiedziec ze wiekszac bledow zniknela z invaild cd-key. Pozostal tylko problem gdy stawiam server dedykowany z bindowanym ...

3

- Prosiaczki [FFA] - Swinie [TP] - XTreme-CStrike [4FuN]

- Prosiaczki [FFA] - Swinie [TP] - xtreme-cstrike [4FuN] ...

4

N!emam. Masz XTreme-CStrike (XTCS) ?

N!emam. Masz xtreme-cstrike (XTCS) ? ...

5

też mam ten sam problem, używam CS 1.6 Final Release (XTCS) i nie ma programu

też mam ten sam problem, używam CS 1.6 final release (XTCS) i nie ma programu takiego jak hl.exe tylko jest jakis hltv.exe... mam aktualnego sXe injected i odpalam go przed rozpoczeciem gry, a jak juz zaczne grac to po chwili mnie wywala :???: ...

6

a co trudnego w zainstalowaniu mosh_botów? - folder cstrike z botami wklejasz

a co trudnego w zainstalowaniu mosh_botów? - folder cstrike z botami wklejasz do głównego katalogu hl <podmienisz wtedy folder cstrike itp...> - robisz własny serwer - na 'h' dodajesz jednego bota - zrobią ci się waypointy na mapie - na nowo ...

7

ja mam na dysku kilkaset gotowych log i tylko wklaejam do cstrike zmieniam

ja mam na dysku kilkaset gotowych log i tylko wklaejam do cstrike zmieniam nazwe na tempdecal ustawiam na "tylko do odczytu" i mam ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "xtreme-cstrike 1.6 final release"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam