Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ygoow aplikacja została niewłaściwie zainicjowana

Najbardziej trafne tematy dla "ygoow aplikacja została niewłaściwie zainicjowana"

1

Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!)

http://www.proagressivecup.fora.pl/ Turniej 5on5 Counter-Strike 1.6 Non-Steam. Nagrody są już załatwione !! Zapisywać ...

Odpowiedzi do Turniej 5on5 NAGRODY!!!!! (zostało 6 miejsc na 6 drużyn!!!) :

2

dziwny bład [ właściwie to nie bład ] heh

Witam otóż mam dziwny problem polegający na tym że jak zrobię mapę do Cs 1.6 oczywiście dobrze skomplikowana wszystko gites a gdy odpalam grę i biore new game potem wybieram mapę ( tą co zrobiłem ) i start i ładuje się aż do czasu " precaching ...

Odpowiedzi do dziwny bład [ właściwie to nie bład ] heh :

Trafność: 20%

4

nieprawidlowa aplikacja systemu Win32.

Gram w cs juz jakis czas. Dzisaj popaludniu bylo normalnie cs sie wlonczyl pogralem potem napisalem rozprawke itp. i chcialem pograc w cs ale kiedy wlanczam troche komp zamula troszke poczekam i wyskakuje blad C:/Program Files/Valve/hl.exe jest ...

Odpowiedzi do nieprawidlowa aplikacja systemu Win32. :

5

Czy zostałem prawidłowo wywalony z ligi za cheaty

DEMKO ocencie no ocencie.. pozdrawiam, ...

Odpowiedzi do Czy zostałem prawidłowo wywalony z ligi za cheaty :

6

p2m.com.pl CS 1.6 | P2M | YgoOw - 82.177.192.75:27037

Z przyjemnością ogłaszam, że niedawno został otwarty nowy publiczny serwer gry Counter-Strike v1.6. Serwer hostingowany na dobrym Polskim łączu. Zapraszam serdecznie do gry. Nazwa serwera: p2m.com.pl CS 1.6 | P2M | ygoow IP: 82.177.192.75:27037 ...

7

Nieprawidłowa Aplikacja

Gdy włączam cs wyskakuje mi że cs nie jest prawidłową aplikacja sysyemu32. Wcześniej miałem mały problem z ustawieniammi wiedo a po reinstall wyskoczylo ...

Odpowiedzi do Nieprawidłowa Aplikacja :

9

Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak

Witam wszystkich! Jestem nowym człowiekiem na tym forum. Chciałem się zwrócić z pomocą do Was. Otóż niedawno ściągnąłem z [RS] CS:S DIGITALZONE. Zrobiłem tak jak napisane było w pliku readme w folderze z plikiem instalacyjnym i 4 innymi ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak :

10

plugin - po śmierci został woreczek nagrodą

Szukam pluginu (widziałem go na jakimś amatorskim serwerze) gdzie po śmierci pojawiał się woreczek z losowymi nagrodami. Np: ak, -4k, he. Było też, że jak miałem już np ak a w woreczku było awp to miałem te dwie ...

Odpowiedzi do plugin - po śmierci został woreczek nagrodą :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ygoow aplikacja została niewłaściwie zainicjowana"

1

przepraszam iż śmiem się wypowiadać w obecności jaśnie panującego miłościwie

przepraszam iż śmiem się wypowiadać w obecności jaśnie panującego miłościwie żyj nam na wieki - FisHman'a.. ja po prostu nie widzę sensu w takiej 'burzliwej dyskusji'.. zwłaszcza że nie o tego chodziło co to się kłóciliście.. ja przynajmniej wiem że ...

2

troche biednie.. po moderacji w serwisie zostały 3 arty... chyba trzeba będzie

troche biednie.. po moderacji w serwisie zostały 3 arty... chyba trzeba będzie zrobić "smietnik" na stronie z możliwością edycji artów przez każdego usera... bo jak tak dalej pójdzie to ponad połowa będzie lądować w kosmos co do slota.. no ...

3

dzieki tam mój problem został rozwiązany ;) chodziło o zainstalowanie patcha

dzieki tam mój problem został rozwiązany ;) chodziło o zainstalowanie patcha v23b ...

4

Skoro CS nie został zainstalowany to co za tym idzie nie ma żadnych wpisów w

Skoro CS nie został zainstalowany to co za tym idzie nie ma żadnych wpisów w rejestrze. Własnie to może być przyczyną. Sciagnij sobie instalke CS i zainstaluj. Może ...

5

heh, Kod: Strona zablokowana Strona została zablokowana przez administratorów.

heh, Kod: Strona zablokowana Strona została zablokowana przez administratorów. W celu odblokowania prosimy o kontakt z pomocą techniczną. ...

6

mówiłem żeby się nie denerwować. A myślisz że skąd ściągałem. Właściwie to mi

mówiłem żeby się nie denerwować. A myślisz że skąd ściągałem. Właściwie to mi się ściąganie przerywa w pewnym ...

7

Damianizo, właściwie wszystkie. Z darmowych tylko umbrella jest VAC Proof. Ale

Damianizo, właściwie wszystkie. Z darmowych tylko umbrella jest VAC Proof. Ale zawsze można donieść do Valve :lol: są również inne czity VAC Proof za kasę, baa jest nawet takowy sklepik. Ale nie podam adresu bo nie będę rozpowszechniał czitowania :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ygoow aplikacja została niewłaściwie zainicjowana"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam