1
przepraszam iż śmiem się wypowiadać w obecności jaśnie panującego miłościwie żyj nam na wieki - FisHman'a.. ja po prostu nie widzę sensu w takiej 'burzliwej dyskusji'.. zwłaszcza że nie o tego chodziło co to się kłóciliście.. ja przynajmniej wiem że ...
Trafność: 20%
2
troche biednie.. po moderacji w serwisie zostały 3 arty... chyba trzeba będzie zrobić "smietnik" na stronie z możliwością edycji artów przez każdego usera... bo jak tak dalej pójdzie to ponad połowa będzie lądować w kosmos co do slota.. no ...
3
dzieki tam mój problem został rozwiązany ;) chodziło o zainstalowanie patcha v23b ...
4
Skoro CS nie został zainstalowany to co za tym idzie nie ma żadnych wpisów w rejestrze. Własnie to może być przyczyną. Sciagnij sobie instalke CS i zainstaluj. Może ...
5
heh, Kod: Strona zablokowana Strona została zablokowana przez administratorów. W celu odblokowania prosimy o kontakt z pomocą techniczną. ...
6
mówiłem żeby się nie denerwować. A myślisz że skąd ściągałem. Właściwie to mi się ściąganie przerywa w pewnym ...
7
Damianizo, właściwie wszystkie. Z darmowych tylko umbrella jest VAC Proof. Ale zawsze można donieść do Valve :lol: są również inne czity VAC Proof za kasę, baa jest nawet takowy sklepik. Ale nie podam adresu bo nie będę rozpowszechniał czitowania :D ...