Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ygoow nie chce się otworzyć

Najbardziej trafne tematy dla "ygoow nie chce się otworzyć"

1

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 60%

3

Cs nie chce sie uruchomić

Witam.Mam taki problem otóż. Ostatnio chciałem jak zwykle pograć sobie w CSa 1.6.Odpalam normalnie jak zawsze poprzez ikonkę na pulpicie i gra się uruchamia aż do momentu pojawienia się pierwszej planszy a poźniej jak gdyby nigdy nic się wyłącza nie ...

Odpowiedzi do Cs nie chce sie uruchomić :

6

Problem, Cs Nie Chce Sie Uruchomic.

Witam, tak jak w temacie wlanczam cs slychac przez sekunde muzyke z CS, caly czas jest czarny ekran i CS sie ...

Odpowiedzi do Problem, Cs Nie Chce Sie Uruchomic. :

7

CS nie chce się włączyć

niedawno zapuściłem format na moim PC'cie. Zainstalowałem naturalnie CS'a (1.6 Non steam patch v23.), a jak go odpaliłem to wyskoczył mi taki o to komunikat: Kiedy wybieram ponów próbe to nic to nie daje. Przeinstalowywalem go juz 2 razy i nic. Co ...

Odpowiedzi do CS nie chce się włączyć :

9

Serw nie chce się włonczyć

Witam. Mam problem zainstalowalem na wykupionym z schoters serweże amxx lecz nie wiem dlaczego po włonczeniu amx serwer nie chce się uruchomić. W logach pisz coś takiego Kod: Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the ...

Odpowiedzi do Serw nie chce się włonczyć :

10

interp...nie chce sie zmienic

elo , chce sobie ustawic prawidlowu intep czyli 0.01 i jak wpisuje w konsoli ex_interp 0.01 to pisze mi cos takiego : ex_interp forced up to 22 msec i co zrobic... ...

Odpowiedzi do interp...nie chce sie zmienic :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ygoow nie chce się otworzyć"

1

Cytat: Napisał Seba www.hlds.pl/hltv Ta strona nie chce mi się otworzyć ;/

Cytat: Napisał Seba www.hlds.pl/hltv Ta strona nie chce mi się otworzyć ;/ Cytat: Napisał Seba klan : nie oglądam ;> o_O ! bUHSHS ! leże i kwicze ;s ;x ...

Trafność: 80%

2

PyrTeeK ściągnąłem photoshop z tego linku co podałeś i nie chce się otworzyć

PyrTeeK ściągnąłem photoshop z tego linku co podałeś i nie chce się otworzyć więc nie ma gibona ...

3

Cytat: Napisał ziut3k nie chce się otworzyć więc nie ma gibona :< A co ty

Cytat: Napisał ziut3k nie chce się otworzyć więc nie ma gibona :< A co ty komuś łaskę robisz ? Gościu użyj google a nie zaśmiecaj forum takimi pytaniami. BTW czy już wszyscy zapomnieli o starym poczciwym Corelu ...

4

ehhh.. wchodz w link i strona nie chce się otworzyć ;|

ehhh.. wchodz w link i strona nie chce się otworzyć ;| ...

5

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce

Noto prosze wklejcie demko z " moim WH " bo cos mi sie nie chce wierzyc, bo tego nie uzywam i nie mam. I niech Pan Mi najpierw pokaze to demko,albo wklei ...

6

nie chce mi sie rejestrowac na twym forum , powod-nie mam sily rejestrowac sie

nie chce mi sie rejestrowac na twym forum , powod-nie mam sily rejestrowac sie na kazdym forum XD ...

7

Nie chce się powtarzać ale ja mam to samo huy wie co sie dzieje...

nie chce się powtarzać ale ja mam to samo huy wie co sie dzieje... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ygoow nie chce się otworzyć"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam