Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ygoow problem z logowaniem

Najbardziej trafne tematy dla "ygoow problem z logowaniem"

1

Problem z logowaniem na Steam

Steam sie uruchamia i jest widoczny w menedzer zadan,ale nie pojawia sie okienko do logowania w którym wpisuje sie hasło :roll: Prosze o pomoc Ps. raz na sto razy zaskoczy i wypluje okienko ...

Odpowiedzi do Problem z logowaniem na Steam :

Trafność: 66.67%

2

Problem z logowaniem sie na serwey..

Mam problem z logowaniem sie na każdy serwer.. Zawsze wyskauje mi taki błąd.. "Your dl [cl.dlls\client] diffiers from server's" Co to znaczy?? prosze o pomoc.. Jak by coś to pisać na gg ...

Odpowiedzi do Problem z logowaniem sie na serwey.. :

3

Problem z logowaniem do serwera!!!

Mam taki problem. Od pewnego czasu nie wejść na żaden serwer oprócz stworzonego przez siebie. Najpierw sie ładuje ,dochodzi do 3% i pisze "Nieudana próba połączenia z serwerem". Na swoim serwerze wszystko gra normalnie. Proszę o szybką ...

Odpowiedzi do Problem z logowaniem do serwera!!! :

4

PROBLEM Z LOGOWANIEM NA JAKIKOLWIEK SERWER !!! POMOCY

Witam! Mam taki problem... Normalnie gram w CS ... jednak od pewnego czasu przyjzezdzam do babci i tam tez cchce pograc... ale jednak nie jest to mozliwe... zainstalowalem CS-a i patch v26 (wydaje mi sie ze on najlepszy, ale mniejsza...) wszystko ...

Odpowiedzi do PROBLEM Z LOGOWANIEM NA JAKIKOLWIEK SERWER !!! POMOCY :

5

Problem z logowaniem

witam mam nastepujacy problem ze stronka www.angels-guido.yoyo.pl otoz na poczatku po zarejestrowaniu w panelu konto mialem miejsce na avatar teraz tego niema to miejsce z szablonowym avatarem zniklo a napisy takie jak kontp admiistracja galeria sa ...

Odpowiedzi do Problem z logowaniem :

6

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 33.33%

7

Problem z NonSteamem..

Witam, mam problem z NonSteamem. Otoż, zainstalowałem Counter-Strike 1.6 + patch cs16v19.exe - wszystko ok. Wchodzę w gre, laduje CFG, wpisuje w konsoli connect cs.magma-net.pl:27015 I wyskakuje mi taki bład: Kod: Error! Server verification failed W ...

8

Problem z Botem

Sory, ale niewiem czy to dobry dzial, ale ten wydal mi sie najlepszy, wiec pisze :P Gdy wlaczam swoj serwer (nawet mi niechodzi o to, zeby inni grali, tylko ja sam nawet - dlatego bota scigam) to gdy sciagam jakis bot np. od was, rozpakowywuje zipa, ...

Odpowiedzi do Problem z Botem :

9

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

10

WARNING: Connection Problem- czit

Siema! jego status niestety bez steama wiec nie wiem czy cos po czasie zrobicie : #18 "WARNING: Connection problem" 8352 STEAM_ID_LAN 23 14:33 63 3 link demka: http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00181084313635734680 ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem- czit :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ygoow problem z logowaniem"

1

Ej wiecie jak mój problem rozwiązać z logowaniem? Kod: Yoyo.pl - Najlepszy

Ej wiecie jak mój problem rozwiązać z logowaniem? Kod: Yoyo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce Błąd 404 Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje. Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji. Powrót ...

2

Witam Wszystkich Mam Problem z logowaniem sie do serva gdy klilam 2 razy na

Witam Wszystkich Mam problem z logowaniem sie do serva gdy klilam 2 razy na serva wszytsko ładnie i pokazuje mi się że mam zły protokuł :( Co to może znaczyć?Błagam o ...

3

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

4

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

5

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

6

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...

7

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ygoow problem z logowaniem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam