1
Ej wiecie jak mój problem rozwiązać z logowaniem? Kod: Yoyo.pl - Najlepszy darmowy hosting w Polsce Błąd 404 Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje. Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji. Powrót ...
Trafność: 66.67%
2
Witam Wszystkich Mam problem z logowaniem sie do serva gdy klilam 2 razy na serva wszytsko ładnie i pokazuje mi się że mam zły protokuł :( Co to może znaczyć?Błagam o ...
Trafność: 66.67%
3
dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...
Trafność: 33.33%
4
Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...
5
u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...
6
problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...
7
Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...