Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: you have no entry the server

Najbardziej trafne tematy dla "you have no entry the server"

1

Nie moge wejść na własny hlds z AMX, pisze: "You have no entry to the server" ;((

Zainstalowałem AMXa na swój hlds zmieniłem w cofingu users nick, wszystko ok (narazie jeszce nie weszłem na swój serwer), OK, robie add server i dodaje swój serv(ten z AMXem) 2 kreski ładowania a potem pisze: Kicked: "you have no entry to the ...

Odpowiedzi do Nie moge wejść na własny hlds z AMX, pisze: "You have no entry to the server" ;(( :

2

you have been disconnect from the server. reason : error verifying steam user ID ticket ( server was unable to contact the authentintion serrver) PROSZE O POMOC

SIEMKA .... od 2 dni nie chodzilem na steama . Wchdozac dzisiaj na serwer STEAM wywalalo mnie po kilku sekundach i wyskakiwala mi infermacja " you have been disconnect from the server. reason : error verifying steam user ID ticket ( server was ...

Trafność: 80%

4

You have been banned from this server <lol>

Moj problem polega na tym ze prawie co drugi dzien kiedy probuje wejsc na serwer mojego klanu podczas ladowania wyskakuje komunikat you have been banned from this server Serwer ns a taki komunikat pokazuje sie kazdej osobie probujacej wejsc ze ...

Odpowiedzi do You have been banned from this server <lol> :

6

Server NonSteam | Feel The Power zaprasza

193.42.218.21:27023 haslo: ftp zapraszam wszystkich ludzi:) nawet cziterow ktozy maja neostade po moim banie juz niewejda;] tylko beda musiali se domagac konta potem. server jest nowy i ttrza go rozruszac narazie swieci pustkami:D ...

Trafność: 40%

7

Only the server may changelevel

stawiam serwa i wybieram mape i nie chce sie wybrac a w konsoli pisze Only the server may changelevel jeszcze przed paroma minutami bylo wszystko ok nawet przeinstalowalem cs zmiemilem patcha i nic to nie dalo z góry dziękuje ...

Odpowiedzi do Only the server may changelevel :

9

SERVER FFA THE-ONE

...

10

The-One SERVER POLAND

Nazwa: the-One Klan: the-One Online: Przeważnie ip: 89.228.65.105:27015 pass(nie zawsze): to Ruszy o 18:00 14 grudnia 2007 roku Serdecznie ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "you have no entry the server"

1

Cytat: Napisał MiniMini You have no entry to the server nie wpisałes Kod:

Cytat: Napisał MiniMini you have no entry to the server nie wpisałes Kod: setinfo _pw "hasło" Cytat: Napisał MiniMini Invalid Cd-Key zły patch Wszystko było..;[ [ Dodano: Sob 26 Kwi, 2008 ] + zła nazwa tematu kloze ...

Trafność: 100%

2

Cytat: "You have no entry to the server" Jeśli masz taki komunikat

Cytat: "you have no entry to the server" Jeśli masz taki komunikat tzn ze masz zle haslo na adma ustawione albo źle admin jest ...

3

"You have no entry to the server..." - Musisz wpisać hasło w konsoli,

"you have no entry to the server..." - Musisz wpisać hasło w konsoli, widocznie na serwerze na który wbijasz masz ...

4

You have been disconected from the server.Reason:Client error, check logs

you have been disconected from the server.Reason:Client error, check logs ...

5

Cytat: Napisał bartek90 You have been disconnected from the server.

Cytat: Napisał bartek90 you have been disconnected from the server. Reason:Kicked; "Dropped due to slot reservation" na serwerze nie ma miejsca i jacyś goście np admini mają rezerwacje oni się dostaną a ty nie Cytat: Napisał bartek90 ...

6

Cytat: Napisał bartek90 You have been disconnected from the server.

Cytat: Napisał bartek90 you have been disconnected from the server. Reason:Kicked; "Dropped due to slot reservation" Zostales odlaczyony od sererwa z powodu rezerwacji slota A druge zaduzy ...

7

Cytat: You have been disconnected from the server Reason: Kicked: "HPK

Cytat: you have been disconnected from the server Reason: Kicked: "HPK sorry but you have too high ping try later..." Na serwerze jest wgrany plugin High Ping Kicker.Serwer kickuje Cię automatycznie jesli masz ping powyżej x . ( x - np . ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "you have no entry the server"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam