Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: youtube najlepsi gracze w csa

Najbardziej trafne tematy dla "youtube najlepsi gracze w csa"

1

szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp

Witam wszystkich!! niestety lecz potrzebuje pomocy nie mam zielonego pojecia z kad zciagnac najlepiej csa i jakis program 9 darmowy nie jak steam do grania online! jakis rok temu grywalem w to czesto lecz teraz jestem jak noob i niemam pojecia co i ...

Odpowiedzi do szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp :

2

TURNIEJ CSA W SZKOLE

Chcialbym zoorganizowac turniej csa w szkole tylko nie wiem jak sie do tego zabrac co zrobic prosze o jakies madre osoby o przekazanie mi istotnych informacji!!!! od czego zaczac jak szukac sponsorow co i ...

Odpowiedzi do TURNIEJ CSA W SZKOLE :

Trafność: 25%

3

BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa...

Otoz problem wyglada nastepujaco: Wbijam na server, gram gram przez 5-15 min (zalezy od szczescia xD) a potem ZONK! Ping wzrasta do 500-2000 i nie da sie grac. Na servie moge grac dopiero po restarcie steama albo pograniu na innym serverze. Gdzies ...

Odpowiedzi do BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa... :

4

Poważny problem z odpaleniem Csa po wgraniu patchy, -.-

witam Mam problem z Counter strike source 2 dni temu ściągłem go z neta po zainstalowaniu pograłem se chwile z botami ale później chciałem se na servach pograć to welszem w find server i wyszukało mi dużo servow ale nie moglem wbic bo pisalo ze zla ...

Odpowiedzi do Poważny problem z odpaleniem Csa po wgraniu patchy, -.- :

5

KLAN Deto-X rekrutacja on poszukiwani gracze skill medium

oferujemy wszystko co najlepsze kontakt z CL 1920366 gg ...

6

gracze sami sie transferuja do ct albo do tt ;/;/

siema mam problem !!! jak zrobic zeby podczas gry na moim serwie amx sam niewybieral i nieprznosil graczy bo co kilka rund tak jest niewime czy to taki amx czy co ;p ale slyszalem ze moze to byc wina jakiegos pluginu tylko niewiem jaki PPPPPOMOCY ...

Odpowiedzi do gracze sami sie transferuja do ct albo do tt ;/;/ :

8

Wszystko csa. Poszukuje prerfidnego maaaniaaaka.

Witam. Mam prośby do wszystkich PRO tego świata : ) Więc tak : Jakiś Pro do spreyow - proszę o sprey "czarne tło, czcionka papirus, wielkość - obojętna, napis (u gory ..::BorOszeK::..) na dole ((Tu ByŁ)) i jakiegoś pro od znajdowania serwerow.. ...

Odpowiedzi do Wszystko csa. Poszukuje prerfidnego maaaniaaaka. :

9

Obrazki z csa.

Witam. Mam do czytających prośbę. Wiem wiem.. mogl bym wyszukac w google, ale nie wyskoczylo ;p ...No i urodzilem sie w niedziele.. a kto w niedziele ten len :D No wiec tak : Kolesia GIGN celujacego wprost do mnie, najlepiej jak z AK47 lub M4A1. ...

Odpowiedzi do Obrazki z csa. :

10

Robie loga do csa!

Witam. Nie dawno jeszcze sam szukałem kogoś, kto mógł by mi zrobić logo w csie. Dzisiaj sam takie bajery urządzam xD. Powinno wyglądać to tak np. : -Biały napis na czarnym tle. napis : Domyślny -Niżej HeaD ShoT i takie tam :P (ROBIE WAD) PODAWAĆ GG, ...

Odpowiedzi do Robie loga do csa! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "youtube najlepsi gracze w csa"

1

czułość myszy musisz dobrać do swoich potrzeb (najlepsi gracze grają na ok 2.0

czułość myszy musisz dobrać do swoich potrzeb (najlepsi gracze grają na ok 2.0 lub niewiele więcej - ale oni mają dobrą mychę + dobrą podkładkę + miejsce na stole) zamknij się między 3.0~4.0 to będzie git ...

Trafność: 50%

2

siemasz ja tez szukam klanu gram w csa 5latek skill on wiek 21 miasto wawa all

siemasz ja tez szukam klanu gram w csa 5latek skill on wiek 21 miasto wawa all jest potrzebny tylko solidny ...

3

Niestety zdarzaja sie tacy gracze ... Jak dla mnie rowniez powinien dostac

Niestety zdarzaja sie tacy gracze ... Jak dla mnie rowniez powinien dostac perma, powinniscie go potraktowac jak Kretyna ktory dostal za nadmierne TK. W jednej sytuacji widac mnie : ) Oczywiscie pamietam jak to sie dzialo na de_cbble : ) Niestety ...

4

http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search zaje*****

http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search zaje***** ...

5

Ale chodzi ci o C-D na csa 1.6?? Jesli tak to nic takiego nie ma ;/ C-D jest na

Ale chodzi ci o C-D na csa 1.6?? Jesli tak to nic takiego nie ma ;/ C-D jest na csa ...

6

Odinastaluj i zainstaluj csa na nowo :D moze pomoze

Odinastaluj i zainstaluj csa na nowo :D moze pomoze ...

7

macie mapki jak ktoś chce do csa 1.6!!

macie mapki jak ktoś chce do csa 1.6!! http://rapidshare.com/files/17916543/maps-cs.rar zarabiaste ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "youtube najlepsi gracze w csa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam