1
hosting : bnx.pl , vgh.pl , dbv.pl , tnb.pl Jest to normalne tworzenie stron www "nieskomplikowane" ...
Trafność: 50%
2
A kto zrobi na yoyo bo mi robienie stron nie wychodzi :/ ...
3
Śmieszne :roll: Ucz za free! tworzenie stron klanowych i to jeszcze na NukeD-KlaN jest bardzo proste (dla mnie) ! I ty chcesz za to kasę? no comment.... http://www.forum.wiaderko.com/topics...anu-vt8503.htm Ja robię za free i jest ...
4
gdzies na forum seba napisal liste stron podobnych do yoyo czyli platne i bezplatne jak znajde to ci posle, chyba ze bedziesz ...
5
Cytat: - tworzenie stron (HTML, CSS) - Aplikacje internetowe (PHP, MySQL) to mi będzie potrzebne :D to ja jestem zaa ale troche za duże te forum bedzie nie lepiej zrobic nowe forum ? i jakąłś reklame na forum i tyle albo z portalu zrobić jak można ...
6
Cytat: Napisał mosh - Grafika - tworzenie stron (HTML, CSS) Cytat: Napisał mosh - Humor Za. Ale dodaj do tego: Kod: rowery/motorowery/motocykle/własne projekty :P Pochwalisz się ogarem i w razie czego pomożesz ...
7
Jestem ZA Nawet chętnie chciałbym Moderowac te Działy : Kod: - tworzenie stron (HTML, CSS) - Aplikacje internetowe (PHP, MySQL) ...