Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: yp k3 problemy

Najbardziej trafne tematy dla "yp k3 problemy"

1

Problemy z cs'em

Mam problem z cs'em 1.6 Włączyłem dzisiaj cs'a 1.6 dołączyłem do servera i zauważyłem że grafika się pogorszyła (była taka jak w cs'ie 1.5) broń trzymałem w lewej ręce nie w prawej i strasznie mi się cioł :/ Proszę o pomoc w tej sprawie. Z góry ...

Trafność: 100%

2

problemy z serwem

witam. Postawilem serwer na amx i wszystko spoko, ale jak zrobic siebie adminem tak zeby nie minimalizowac i nie wchodzic do konsoli zeby np. zmienic mape, albo zeby kogos kicknac. Chcialbym ustawic jak mają zmieniac sie mapy np najpierw dust 2 ...

Odpowiedzi do problemy z serwem :

3

Problemy ze Steam

----------------Problem------------ jak naciskam okno steama to mi wyskakuje albo ze polaczenie nie moze byc obecnie zrealizowane gdyz albo jest cos ze steamem albo moim polaczeniem, albo okno "updating steam". tyle ze po 5 minutach gdy ...

Odpowiedzi do Problemy ze Steam :

4

"Po kolei..." Mam małe problemy...

Yo! Przejdę od razu do rzeczy. Mam problem z wbiciem na serwer i takowym sXe Injected. Zrobiłem wszystko po kolei jak opisał SoulsHunter w ;;;TYM;;; temacie. Próbując wejść na serwer, wyrzuca mnie z niego (kicked). Udało mi się wejść z drugiego CS ...

Odpowiedzi do "Po kolei..." Mam małe problemy... :

5

Problemy z CSkiem

Po tym arcie mam nadzieje, że większość osób rozwiąże swój problem z cs-em :) 1) Cs nie działa ... co robić? Zaczynamy od przeinstalowania Counter-Strike. Czyli usuwamy csa, najpierw z Panel Sterowania/dodaj usuń programy i szukamy CounterStrike 1.6 ...

Odpowiedzi do Problemy z CSkiem :

6

2 Problemy

hej mam 2 problem moze mi ktos pomoc?? 1: moze mi ktos wytlumaczyc co oznacz fps czasami gracze mowia ze maja tylko 5 fps albo az 50 fps, o co chodzi?? 2: jak sie zmienia szybko bron z maszynowej na pistolet lub granaty,noz,bombe?? Wiem ze sie da ...

Odpowiedzi do 2 Problemy :

7

problemy z teamspeak'iem

Czesc! Mam problem z programem do rozmowy w czasie gry ... Pobralem teamspeak 2 zainstalowalem i robiłem wedlug instrukcji;" W zasadzie to wszystko z konfiguracji, teraz pozostało nam tylko wziąć "Connection/Connect", wchodzimy w ...

Odpowiedzi do problemy z teamspeak'iem :

8

2 problemy

witam, to moj pierwszy post na tym forum mam dwa problemy w związku z non steamem pierwszy: wchodząc na cudze serwery nie da się grać. Tzn. kiedy się poruszam gra co jakis czas sie przycina drugi: od jakiegoś czasu moja postać zaczęła szybko sie ...

Odpowiedzi do 2 problemy :

9

2 problemy

Witam. Mam dwa problemy ktore mam nadzieje pomozecie mi rozwiazac. 1. Juz robilem o tym temat, ktos podal mi linka do patcha - pomoglo tylko w pewnym sensie, na kilku servach moge grac, reszta pisze Invalid Cd-Key. (tamten temat zostal zamkniety) ...

Odpowiedzi do 2 problemy :

10

Bardzo dobry komp i problemy z cs?

SIema. Sluchajcie mam problem.Czemu gdy gram na serwach lub gram na swoim serwie to wyrombiscie mi sie wszystko przyspiesza.Nie da sie grać tnie sie bardzo jak gram.Dokladnie tak samo jakbym mial speedhacka na x100:D albo jakbym mial pingi po 5000 ...

Odpowiedzi do Bardzo dobry komp i problemy z cs? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "yp k3 problemy"

1

ja chętnie jak co to na gg 3639379 ale mam problemy z samodielnym mysleniem ale

ja chętnie jak co to na gg 3639379 ale mam problemy z samodielnym mysleniem ale moze sie ...

2

tez jestem za ,jednak jak rozmawiałem z przełożonym są problemy z serwem na

tez jestem za ,jednak jak rozmawiałem z przełożonym są problemy z serwem na steam ...

3

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z

Ale macie problemy kupcie server to jest 50 zl na 10 osob to sie zrzucicie z kumplami i bedzie ...

4

jeszcze jakieś masz problemy????? pomyśl ziomek a potem działaj

jeszcze jakieś masz problemy????? pomyśl ziomek a potem działaj ...

5

Tez stawiam na Manchester ale tearz moga miec problemy na wyjezdzie bo milan

Tez stawiam na Manchester ale tearz moga miec problemy na wyjezdzie bo milan jest mocny u siebie ale in tak Manchester WYGRA CHelseA jest denne niech ida na boty heh PozDro ...

6

Hehe, ja powiem tyle: w CS'ie, jak są problemy z grafiką (np. kolega może mieć

Hehe, ja powiem tyle: w CS'ie, jak są problemy z grafiką (np. kolega może mieć takowe :D) to bron jest w lewej ręce, i zmienianie w menu nic nie daje (np. kumpel jak na software mode miał to też nie mógł zmienić).Damian cs, ustaw tryb open gl lub ...

7

Wejdź w linka w moim podpisie, potem problemy z cs i czytaj pkt 1) :D

Wejdź w linka w moim podpisie, potem problemy z cs i czytaj pkt 1) :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "yp k3 problemy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam