Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: z kond pobrac wh do csa

Najbardziej trafne tematy dla "z kond pobrac wh do csa"

1

szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp

Witam wszystkich!! niestety lecz potrzebuje pomocy nie mam zielonego pojecia z kad zciagnac najlepiej csa i jakis program 9 darmowy nie jak steam do grania online! jakis rok temu grywalem w to czesto lecz teraz jestem jak noob i niemam pojecia co i ...

Odpowiedzi do szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp :

2

TURNIEJ CSA W SZKOLE

Chcialbym zoorganizowac turniej csa w szkole tylko nie wiem jak sie do tego zabrac co zrobic prosze o jakies madre osoby o przekazanie mi istotnych informacji!!!! od czego zaczac jak szukac sponsorow co i ...

Odpowiedzi do TURNIEJ CSA W SZKOLE :

Trafność: 33.33%

3

BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa...

Otoz problem wyglada nastepujaco: Wbijam na server, gram gram przez 5-15 min (zalezy od szczescia xD) a potem ZONK! Ping wzrasta do 500-2000 i nie da sie grac. Na servie moge grac dopiero po restarcie steama albo pograniu na innym serverze. Gdzies ...

Odpowiedzi do BARDZO duzy problem dzieki ktoremu nie moge grac w csa... :

4

Poważny problem z odpaleniem Csa po wgraniu patchy, -.-

witam Mam problem z Counter strike source 2 dni temu ściągłem go z neta po zainstalowaniu pograłem se chwile z botami ale później chciałem se na servach pograć to welszem w find server i wyszukało mi dużo servow ale nie moglem wbic bo pisalo ze zla ...

Odpowiedzi do Poważny problem z odpaleniem Csa po wgraniu patchy, -.- :

6

Wszystko csa. Poszukuje prerfidnego maaaniaaaka.

Witam. Mam prośby do wszystkich PRO tego świata : ) Więc tak : Jakiś Pro do spreyow - proszę o sprey "czarne tło, czcionka papirus, wielkość - obojętna, napis (u gory ..::BorOszeK::..) na dole ((Tu ByŁ)) i jakiegoś pro od znajdowania serwerow.. ...

Odpowiedzi do Wszystko csa. Poszukuje prerfidnego maaaniaaaka. :

7

Obrazki z csa.

Witam. Mam do czytających prośbę. Wiem wiem.. mogl bym wyszukac w google, ale nie wyskoczylo ;p ...No i urodzilem sie w niedziele.. a kto w niedziele ten len :D No wiec tak : Kolesia GIGN celujacego wprost do mnie, najlepiej jak z AK47 lub M4A1. ...

Odpowiedzi do Obrazki z csa. :

8

Robie loga do csa!

Witam. Nie dawno jeszcze sam szukałem kogoś, kto mógł by mi zrobić logo w csie. Dzisiaj sam takie bajery urządzam xD. Powinno wyglądać to tak np. : -Biały napis na czarnym tle. napis : Domyślny -Niżej HeaD ShoT i takie tam :P (ROBIE WAD) PODAWAĆ GG, ...

Odpowiedzi do Robie loga do csa! :

9

Uruchamianie CSa po zmianie karty graficznej

Witam. Zwracam się do Was z prośba o pomoc w sprawie csa. Mianowicie miałem kartę Geforce 6600GT i CS śmigał aż miło. Jednak przypaliły się kości pamięci no i musiałem wymienic owa kartę na radeona 2600xt. Po wgraniu najnowszych sterowników, ...

Odpowiedzi do Uruchamianie CSa po zmianie karty graficznej :

10

Czy ma ktos jakis dodatek do csa?

czy ma ktos jakis dodatek do csa 1.6 non steam, aby byly zamienne bronie i postacie? bo juz znudzilo mi sie grac z tymi standardowymi. za pomoc ...

Odpowiedzi do Czy ma ktos jakis dodatek do csa? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "z kond pobrac wh do csa"

1

dzięki dałem pomógł a zaufana stronka z której moge pobrac cSA ?

dzięki dałem pomógł a zaufana stronka z której moge pobrac csa ? ...

Trafność: 66.67%

2

Ale z kond go pobrac

Ale z kond go pobrac ...

Trafność: 66.67%

3

siemasz ja tez szukam klanu gram w csa 5latek skill on wiek 21 miasto wawa all

siemasz ja tez szukam klanu gram w csa 5latek skill on wiek 21 miasto wawa all jest potrzebny tylko solidny ...

4

Ale chodzi ci o C-D na csa 1.6?? Jesli tak to nic takiego nie ma ;/ C-D jest na

Ale chodzi ci o C-D na csa 1.6?? Jesli tak to nic takiego nie ma ;/ C-D jest na csa ...

5

Odinastaluj i zainstaluj csa na nowo :D moze pomoze

Odinastaluj i zainstaluj csa na nowo :D moze pomoze ...

6

macie mapki jak ktoś chce do csa 1.6!!

macie mapki jak ktoś chce do csa 1.6!! http://rapidshare.com/files/17916543/maps-cs.rar zarabiaste ...

7

próbowałeś zainstalować jeszcze rac csa????

próbowałeś zainstalować jeszcze rac csa???? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "z kond pobrac wh do csa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam