Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: za co można płacić sms

Najbardziej trafne tematy dla "za co można płacić sms"

1

SERWER ZA SMS

ema, czy istnieje taki serwis który oferuje serwery do gier (wiadomo ze ja need do 1.6) z platnosci za sms, np wysylam sms za 11zł z vatem za jednego slota na jakis tam okres? znacie takie serwisy?? podajcie linki ...

Odpowiedzi do SERWER ZA SMS :

Trafność: 33.33%

2

Jak placić SMS za pukawkę?

Witam. Dzisiaj wykupuję server i mam pytanie. 1. Czy mogę wykupić, a następnie zbierać kasę na zapłatę sms-ami oraz przelewem? 2. Jak płacić sms za pukawkę? Co musi zrobić osoba wpłacająca i ja? 3. Jak zainstalować AMX na taki server? Z góry ...

Odpowiedzi do Jak placić SMS za pukawkę? :

3

sms

Mam pytanie jak zrobić aby jak się wyśle sms pod jakiś numer to część kasy przychodzi do mnie ...

Odpowiedzi do sms :

4

Projektowanie for / stron za SMS.

Witam,zapraszam na nowe forum projektu ( Projektowanie for / stron za sms. ) Więcej informacji na forum: http://www.strony-fora-sms.ugu.pl/index.php Proszę nie komentować wyglądu :) Forum stworzone jedynie dla potrzeb ...

Odpowiedzi do Projektowanie for / stron za SMS. :

5

pukawka.pl płatnośc sms

zamówiłem serwer na pukawce za który mam zapłacic 30 zł, jeśli wybiorę płatnośc sms poprzez dotpay to ile będe musiał wysłac smsów i za jaką łączną kwote, nie piszcie że więcej zapłace bo o wym ...

Odpowiedzi do pukawka.pl płatnośc sms :

6

firmy z płatnością via SMS

witam, zna ktoś może firmy sprzedające serwery do CS z możliwością zapłaty przez sms? ja znam tylko efektgames.pl i pukawka.pl. jeżeli ktoś zna proszę o podanie www. z góry dzięki. ...

7

gameees.pl = wyłudzenia kodów sms

Uwaga za stronami ts-serwer.pl i sms-serwer.pl stoi ekipa gameees.com Obie strony były przekierowywane na freets.ugu.pl Dowody: 1. :: Zobacz temat - GamEEEs.com - Tanie Serwery Gier, Niskie Pingi ! 2. w kodzie strony freets.ugu.pl jest e-mail: ...

Odpowiedzi do gameees.pl = wyłudzenia kodów sms :

8

Ostrzeżenie dla like.no.other: "- Jakichkolwiek tematów związanych z pozyskiwaniem pieniędzy (typu sprzedawanie adminów, zarabianie w internecie)." prośba o wysyłanie sms i pozyskywanie kodu

Post: drobna prośba :) Użytkownik: like.no.other Typ Otrzeżenia: "- Jakichkolwiek tematów związanych z pozyskiwaniem pieniędzy (typu sprzedawanie adminów, zarabianie w internecie)." prośba o wysyłanie sms i pozyskywanie kodu Otrzymane ...

9

Strona za SMS

No więc widzę, że dużo osób ma problem z robieniem stron dla klanów. Więc natknął mnie jeden temat i postanowiłem, że mogę tworzyć wam strony dla klanów za sms. Chętni pisać na moje gg 2356290. Płatność: sms za 10 zł [na serwer klanowy] ...

Odpowiedzi do Strona za SMS :

10

Hostingi z płatnościami sms-em

Czy są jakieś nowe >>firmy<< z możliwościa płacenia poprzez sms? Chciałbym zakupić publika cena max do 5 zł. Obowiązkowo panel, dobry kontakt z administracją. Pingi hmmm im mniejsze za cene do 5 zł tym lepiej :) No i żeby nie pobierano ...

Odpowiedzi do Hostingi z płatnościami sms-em :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "za co można płacić sms"

1

ale pomyślcie czy nie prościej znaleźć adminów jak płacić będą oni poprzez sms

ale pomyślcie czy nie prościej znaleźć adminów jak płacić będą oni poprzez sms niż pocztą? szybciej sprawniej a za wygode się płaci :/ zresztą nie prosiłem Was o mówienie mi że smsy są złe... ...

Trafność: 66.67%

2

Z kondonem - bo później wychowywać i płacić alimenty.. (odbiegnijmy od tematów

Z kondonem - bo później wychowywać i płacić alimenty.. (odbiegnijmy od tematów erotycznych bo może komuś stanąć) Wódka czy piwo ...

3

pewnie nie bo w tym kraju za wszystko trzeba płacić

pewnie nie bo w tym kraju za wszystko trzeba płacić ...

4

Jaki trzeba mieć skill? Ile lat? Trzeba płacić za serwer? Klan będzie na stałe?

Jaki trzeba mieć skill? Ile lat? Trzeba płacić za serwer? Klan będzie na stałe? ...

5

Valve nie chciał przyjąć propozycji na CS Pro Moda bo by musiał płacić jego

Valve nie chciał przyjąć propozycji na CS Pro Moda bo by musiał płacić jego autorowi ...

6

nikt nie widzi, bo to serwer prywatny :P za publiczny trzeba więcej płacić...

nikt nie widzi, bo to serwer prywatny :P za publiczny trzeba więcej płacić... (patrz cennik slotów na gamepadzie :P ) /edit do postu niżej oops. sorka, nie doczytałem... ...

7

Ja mogę postawić za 10.98 sms :) GG: 4960663 ...................

Ja mogę postawić za 10.98 sms :) GG: 4960663 ................... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "za co można płacić sms"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam