Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: za co nie moge wejsc w cs?

Najbardziej trafne tematy dla "za co nie moge wejsc w cs?"

1

Nie moge wejsc na serwer :/

Gdy proboje wejsc na serwer os. wieczorka: 85.114.129.210:27040 wszystko sie sciaga i pozniej sie laduje gra gdy pasek dochodzi do srodka tog ra mi sie wylacza i zadnego erroru :/ [gre niedawno reinstalowalem przedtem wszystko bylo ok] sa gdzies ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na serwer :/ :

Trafność: 100%

2

Nie moge wejsc na speca!!!

Witam, mam swój serw na pukawce i dzisiaj się pojawił pewien problem. Rano gdy grałem wszystko było ładnie. mogłem sobie normalnie wchodzić na speca. Potem zmieniał opcje stats (w amxmodmenu) i po jakimś czasie zorientowałem się że nie można ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc na speca!!! :

3

nie moge wejsc na zaden server CS:S

Witam. Ściągnąłem z Torrentów CS:S non steam. Zainstalowałem , wszystko pięknie ładnie włącza. Próbuje wejsc na server i pisze mie komunikat "Your Version does not match the server. Please restart the game." nie wiem co mam robic. ...

Odpowiedzi do nie moge wejsc na zaden server CS:S :

4

Jetsem adminen mojego serva i nie moge na niego wejsc

Witam mam problem bo moj server mam juz od kilku lat ale ostatnio długo go nie odpalałem i teraz niedawno odpalilem go i nie moge na niego wejsc mam adma na nick zyzio i w cs'e mam nick zyzio i gdy chce wejsc na mojego serva hlds wyskakuje mi ...

Odpowiedzi do Jetsem adminen mojego serva i nie moge na niego wejsc :

5

Nie moge wejsc...

nie moge wejsc na serva... Wczoraj postawilismy serva i najpierw byl steam... Prosilo o haslo ale nie moglem sie polaczyc z tego powodu ze steama nie mam... Po przerobieniu serva na no steam nie moglem juz nic zrobic nawet hasla wpisac zeby chociaz ...

Odpowiedzi do Nie moge wejsc... :

6

Problem, nie moge wejsc na serwer

...

8

nie moge dodać serverów

Witam. niedawno zrobiłem reinstal CS`a i teraz nie moge dodać serverów "wiaderka". W grze biore "add server" i podaje IP ale nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc ...

Odpowiedzi do nie moge dodać serverów :

Trafność: 66.67%

9

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

Trafność: 66.67%

10

Nie moge grać

Sory że tak pisze ale jestem poczatkującym i mam problem: http://img234.imageshack.us/img234/3...ytu322ujo5.jpg Po wejścu w gre chce dołączyć do jakiegoś Serva to własnie ten komunikat mi wyskakuje cyz można coś z tym ...

Odpowiedzi do Nie moge grać :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "za co nie moge wejsc w cs?"

1

A ja tam na niego nie moge wejsc i se nie pogram :cry: :cry: :cry:

A ja tam na niego nie moge wejsc i se nie pogram :cry: :cry: :cry: ...

2

ustawilem liblist.gam wpisalem co trzeba ale nie moge wejsc na serwa, nikt nie

ustawilem liblist.gam wpisalem co trzeba ale nie moge wejsc na serwa, nikt nie moze wejsc. w konsoli serwa pisze "Reason: Client sent 'drop' "SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined" co z tym ...

3

ale teraz ja nie moge wejsc :/ nikt nie moze ... pisze : Kod: VALVE validation

ale teraz ja nie moge wejsc :/ nikt nie moze ... pisze : Kod: VALVE validation rejecte ...

4

no jestem jako obserwator i nie moge wejsc do gry widze jak inni graja a ja nie

no jestem jako obserwator i nie moge wejsc do gry widze jak inni graja a ja nie moge zaczac ...

5

akurat jak teraz chce wejsc na serwer to jest 16/16 i nie moge wbic :] [

akurat jak teraz chce wejsc na serwer to jest 16/16 i nie moge wbic :] [ Dodano: Sob 20 Paź, 2007 ] Wbijac i oceniac pozytywnie prosze;] [ Dodano: Sob 20 Paź, 2007 ] Dzis bylo bardzo duzo osob Nawet nie moglem wejsc tylko weszlem dzis 2 ...

6

fajne servy ale nie moge wejsc teraz na zaden wasz serv bo mam not

fajne servy ale nie moge wejsc teraz na zaden wasz serv bo mam not responing, ...

7

jak wchodze na server do nie moge wejsc ani do ct ani tt ?? ;P

jak wchodze na server do nie moge wejsc ani do ct ani tt ?? ;P ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "za co nie moge wejsc w cs?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam