Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: za mały ping

Najbardziej trafne tematy dla "za mały ping"

1

Ping ---> help

Dlaczego jest tak ze na wiaderq mam ping 230-300 a na innych jakis serwach z doopy mam ping 50:/ wrrrr nie wiem co jest grane :P a ja tylko na wiadrze lubie grac bo gdzie indziej to tak lipnie jakos najlepiej sie z ziomeczkami gra , tu szczegolna ...

Odpowiedzi do Ping ---> help :

3

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 50%

5

Mam zarabiscie wysoki ping

Wchodze na serwer i dupa. ping ok. 2000 moze czasami wiecej. W górnym prawym rogu wyskakuje komunikat CL_FlushEntityPaket. Nawet nie widze gdzie chodze. Widze jak ludzie chodza, a ja nie moge i po chwili znajduje sie w innym miejscu.Dopiero od ...

Odpowiedzi do Mam zarabiscie wysoki ping :

6

Wysoki ping na servie

Witam. Założyłem własny server i wszystko gra, ale jak strasznie tnie gre. Każdy gracz skarrzy sie na to że go tnie, ale jak wszyskich wywale to i tak tnie, gdzy jestem na sevrie. Co może być, od czego to zależy?? ...

Odpowiedzi do Wysoki ping na servie :

7

Ping

Witam. Tak więc miałem duże pingi, więc zalecono mi (na tym forum) żebym zrobił formata. Jestem teraz około 1h po formacie, a pingi takie same :( Kiedyś było wszystko OK, ale teraz ... nie da się grac, mam ping 200-1000 nawet non stop :( Czym to ...

Odpowiedzi do Ping :

8

PING ! W source

Mamy duzego pinga ? jak ustawic rate czy tam sie wogole ustawia cos jak rate ? itd mam pinga po ...

Odpowiedzi do PING ! W source :

10

Duży Ping !!!!!!!!!!!!!!!!!! Help

Mam problemy z byt dużym pingiem. Wyłanczam wszystkie nie potrzebne programy i h** to daje. Prosze o ...

Odpowiedzi do Duży Ping !!!!!!!!!!!!!!!!!! Help :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "za mały ping"

1

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80).

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH ping (np. powyżej 80). uwzam ze to durne malo ludu by gralo na nim wiem tyle zeby sie nie opylalo przewzanie ludzie chca grac na malych pingach nie bylo by satysfakci i nikt by nie grywal ...

2

zAl przy 6 zajetych slotach ping zaczyna skakac juz do 2000. jednym sowem nie

zAl przy 6 zajetych slotach ping zaczyna skakac juz do 2000. jednym sowem nie da sie ...

3

gralem ale ja nie banowalem nikoggo w tedy wiec to nei ja :) moze high ping ??

gralem ale ja nie banowalem nikoggo w tedy wiec to nei ja :) moze high ping ?? ...

4

Zapomnialem Dodać Ze Firma Gamepad jest jedną z najlepszych w polsce i ping

Zapomnialem Dodać Ze Firma Gamepad jest jedną z najlepszych w polsce i ping wacha się od 10 do 90-95 ...

5

Zapraszam Na Mój Server Gdzie Ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ

Zapraszam Na Mój Server Gdzie ping Wacha Sie Od 10 do 90-95 max. Ponieważ server Jest z Firmy Gamepad 24/7!!Zapraszam s3.gamepad.pl:27015 hasło: ...

6

Zapraszam Na Mój Server !! s3.gamepad.pl:27015 hasło: inferno 24/7 Ping od 10

Zapraszam Na Mój Server !! s3.gamepad.pl:27015 hasło: inferno 24/7 ping od 10 do 90-95 max. Firma Gamepad udostepnia Mi swój server!! ...

7

Server 10 Slotów z Firmy GamePad!!Ping od 10 do 90-95 max.!!

Server 10 Slotów z Firmy GamePad!!ping od 10 do 90-95 max.!! s3.gamepad.pl:27015 hasło: inferno ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "za mały ping"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam