Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zacinający się css

Najbardziej trafne tematy dla "zacinający się css"

1

Problem - gra się nie odpala CSS

Witam Mój problem polega na tym, że gdy klikam na ikonkę odpalenia gry na pulpicie komp chwilę myśli i wyskakuję błąd : Wystąpił błąd z aplikacją hl2.exe i zostanie ona zamknięta. W szczegółach jest napisane, że to przez plik shaderapidx9.dll Dodam, ...

Odpowiedzi do Problem - gra się nie odpala CSS :

Trafność: 66.67%

2
3

Zacinająca się myszka

A więc mój problem wygląda tak: Kupiłem myszkę iBoxa za 45 zł po czym podpiąłem ją do komputera i zainstalowałęm sterowniki. W systemie nie miałem co do niej żadnych zastrzeżeń, ale gdy odpaliłem cs i wszedłem na serwer okazało się, że myszka zacina ...

Odpowiedzi do Zacinająca się myszka :

4

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI

Zacinająca się mysz na karcie graficznej ATI - masz kartę graficzną ATI oraz zacina Ci się mysz? Postępuj wg instrukcji poniżej: Kliknij w Menu Start i wybierz Uruchom Wpisz services.msc oraz nacisnij enter Znajdź ATi Hotkey Poller, kliknij na to ...

5

Zacinająca się myszka.

Witajcie. Mam pewien problem z myszką. Gdy gram na normalnych mapach typu dd2, nuke, inferno to myszka chodzi idealnie, ale gdy wejde na serwer z niestandardową mapą typu aim czy soccerjam (na której wykur***** się tnie) to myszka się tnie. Ale ...

Odpowiedzi do Zacinająca się myszka. :

7

Zacinająca się myszka

No więc, jak w temacie, w CS i HL zacina mi się myszka i klawiatura. Nie zacina się cały komputer, tylko ta myszka i klawiatura. Poradzicie mi coś? Z góry THX ...

Odpowiedzi do Zacinająca się myszka :

8

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 33.33%

9

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

10

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zacinający się css"

1

fpsbanana.com tam znajdziesz mnostwo modeli SAS z CSS moze ten Ci sie spodoba

fpsbanana.com tam znajdziesz mnostwo modeli SAS z css moze ten Ci sie spodoba ...

2

Dzięki, przy okazji server do CSS stawia sie na takich samych zasadach jak do

Dzięki, przy okazji server do css stawia sie na takich samych zasadach jak do 1.6 [tzn trzeba mieć zewnętrzne ...

3

instaluje css potem steam sie uaktualnia i nic włańcza m i wyskakuje ERROR

instaluje css potem steam sie uaktualnia i nic włańcza m i wyskakuje ERROR Steam.exe (main exception): The registry is in use by another process, timeout ...

4

Zainstalowałem patche i jak włączam, to mi się ładowanie CSS włącza i się od

Zainstalowałem patche i jak włączam, to mi się ładowanie css włącza i się od razu wyłącza ...

5

Pajku997, w CSS o ile wiem to się nie ustaluje jednego patcha :|

Pajku997, w css o ile wiem to się nie ustaluje jednego patcha :| ...

6

Cytat: Napisał Baroo Pajku997, w CSS o ile wiem to się nie ustaluje jednego

Cytat: Napisał Baroo Pajku997, w css o ile wiem to się nie ustaluje jednego patcha :| a ile i najwazniejsze jakie?? bo z samym v7 nie dziala z v17 tesh a z v17 i v18 razem to wogole sie gra nei chce wlaczyc.... ;/ [ Dodano: Sro 30 Sty, 2008 ] ps ...

7

Cytat: Napisał mars mapy do css sie robi Source SDK a nie można go mieć... no

Cytat: Napisał mars mapy do css sie robi Source SDK a nie można go mieć... no wiecie...:P bo kiedyś miałem steam, ale wtedy nie zajmowałem się CSem, tylko HLem. Wiecie skąd można go pobrać? bo czytałem, gdy dopiero zaczynałem się bawić robieniem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zacinający się css"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam