Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zacinanie sie myszki przy cs

Najbardziej trafne tematy dla "zacinanie sie myszki przy cs"

1

CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM!

Grałem sobie normalnie od jakiegoś czasu. Nie miałem żadnych problemów. Dzisiaj gdy wszedłem na server wybralem grupe(TT lub CT), wygląd i zaczełem grać, po naciśnieciu LPM gra sie wyłacza. :evil: Dzieje się tak za kazdym włączeniem gry i na każdym ...

Odpowiedzi do CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM! :

Trafność: 50%

2

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

3

Jak się pozbyć lagów myszki na steam ? Tu masz odpowiedź !

...

Odpowiedzi do Jak się pozbyć lagów myszki na steam ? Tu masz odpowiedź ! :

4

Zacinanie,wyłączanie się cs'a

Witam. Wiem sporo jest takich tematów,ale żadne mi nie pomógł i nie odpowiadał w pełni mojej sytuacji. Sprzęt: Monitor LG Flatron L1753S Procek: athlon 64 dual core 4200+ 2.21 Ghz ( rdzeń 1 42C/ rdz 2 38C ) ram: 1 GB grafa: Geforce 7300 GT 256 mb ( ...

Odpowiedzi do Zacinanie,wyłączanie się cs'a :

5

Serwer wyłącza się przy z mianie mapy

Witam od niedawana ruszył mój serwer i mam taki problem gdy zostawię serwer na noc włączony to z rana jak wstanę i wchodzę w CS'a by się do niego zalogować pisze mi (no responding) tak samo dzieję się czasem przy zmianie mapy za dnia po prostu się ...

Odpowiedzi do Serwer wyłącza się przy z mianie mapy :

6

Pomoc przy wyborze myszki .

Witam , Chciałbym Was prosić o pomoc . Powiedzcie jaką mysz mam sobie kupić : a) Razer DeathAdder b) Razer Lachesis c) Razer Copperhead d) [w ostateczności] Logitech G5. I do wybranej przez Was myszke proszę o polecenie mi jakiejś podkładki . Z góry ...

Odpowiedzi do Pomoc przy wyborze myszki . :

7

CS wyłancza się przy wchodzeniu na serwer

Mam taki problem... Mam pewien serwer, który bardzo polubiłem... :) (nie zebym robił reklamę ale może to w czymś pomoże...) Serwer ten to Moherowa Armia... Do dzisiaj śmigało mi wszystko jak ta lala... Do dzisiaj... Wbijam... Ładuje sie do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłancza się przy wchodzeniu na serwer :

8

CS przy wchodzeniu na serwer się wyłącza POMOCY!!

siema ej nie wiecie może co jest nie tak gdy kumpel łączy się na serwer klanowy nasz stały to w połowie ładowania go rozłącza wszyscy wchodzą oprócz niego nie wiecie co jest nie ...

Odpowiedzi do CS przy wchodzeniu na serwer się wyłącza POMOCY!! :

9

Problem z przycinaniem się myszki-pomocy

Witam, Mam problem z przycinaniem się myszki w CS. Podczas ruchu myszką czasami przycina sie tak jakby nie lapala a podczas strzałów mimo że puszcze fire dalej strzelam. Zaznaczę że myszka jest nowa i dobra bo te problemy mam tylko w CS. Nie piszcie ...

Odpowiedzi do Problem z przycinaniem się myszki-pomocy :

10

Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona

Witam. Wczoraj kupilem nowa myszke a4tech xl-750f przedtem mialem logi mx518 i a4techa x718 i pamietam ze tez mialem kiedys problem ze myszka sie zacinala- wtedy chyba zrobilem formata i pomoglo. Tym razem po podlaczeniu myszki i zainstalowaniu ...

Odpowiedzi do Kursor myszki sie zacina- myszka nowa wczoraj kupiona :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zacinanie sie myszki przy cs"

1

"Invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer

"Invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer jeżeli masz zainstalowany zły patch lub nie masz go wcale, ewentualnie jeżeli zainstalowałeś jakieś "dzikie" dodatki które rozwaliły ci cs-a. Najlepiej i ...

2

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy

Grafiki OpenGL ztego co wiem nie moge ustawic bo problem pojawia sie juz przy uruchomieniu cs'a.Macie jakis skrypt czy cos,albo wiecei gdzie to zmienic.sterownikow wole nie reinstalowac bo zraz cos zwale..Karta Nvida Geforce 7 series ...

3

Nie wątpie co nie zmienia faktu że mi sie przerywa przy 40+ MB. I tak za każdym

Nie wątpie co nie zmienia faktu że mi sie przerywa przy 40+ MB. I tak za każdym razem... ...

4

akceleracja to nic innego jak przyśpieszenie kursora myszki, która jest zależna

akceleracja to nic innego jak przyśpieszenie kursora myszki, która jest zależna od impetu, który wkładamy w jej przesunięcie, (czyli im szybciej ruszymy myszkę np. w prawy tym dalej poleci kursor). link do oryginału: ...

5

naciśnij B i pokaże ci się menu tam za pomocą myszki lub klawiszy numerycznych

naciśnij B i pokaże ci się menu tam za pomocą myszki lub klawiszy numerycznych wybierasz co chcesz kupić :D chyba ze masz włączne stare menu do kupowania to mozesz tylko klawiszami ...

6

Dzięki, przy okazji server do CSS stawia sie na takich samych zasadach jak do

Dzięki, przy okazji server do CSS stawia sie na takich samych zasadach jak do 1.6 [tzn trzeba mieć zewnętrzne ...

7

Co do tego ze sie kuca to przy niektorych broniach jak sie kuca celnosc sie

Co do tego ze sie kuca to przy niektorych broniach jak sie kuca celnosc sie zwieksza bo celownik sie zweza i mozna bardziej przycelowac ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zacinanie sie myszki przy cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam