Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zagraj w gta nie ściągając go

Najbardziej trafne tematy dla "zagraj w gta nie ściągając go"

1

Nie ściągają się mapy

Dlaczego nie pobierają się mapy ludziom którzy wchodzą na mój serwer? Już pisałem taki temat no i myślałem, że udało się rozwiązać ten problem, ale nadal jest to samo. Wie ktoś może dlaczego? Bardzo proszę o pomoc. Proszone mnie abym zmienił takie ...

Odpowiedzi do Nie ściągają się mapy :

Trafność: 50%

2

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 25%

3

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

4

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

5

ban nie wiem za co ?

dzisiaj 22.12.2006 o godz. 8.15 dostalem bana nie wiem za co. Moj nick to *|HTS|*KURAK (Natur mi dal bana) . Pytal sie czy wylonczylem czity. Ja do nie go napisalem >ze nie mam czitow i nigdy na nich nie gralem. Moje problem polega na tym ze nikt ...

Odpowiedzi do ban nie wiem za co ? :

6

Dostalem bana nie wiem za co...

a wiec tak był sobie jakis noob który robił caly czas TK "HUHUHUHUHUHUHUHUHUHUHU" to byl jego nick. Ja w nastepnej rundzie napisale mu ze jeszcze raz to zrobi to go ubije on sie smial ze mnie a po chwili mnie zabil a wiec mu napisalem ...

Odpowiedzi do Dostalem bana nie wiem za co... :

9

Nie widze textu...

Siemka :D to moj pierwszy post ^^ Chcialbym sie spytac czemu nie widze na ekranie textu czyli tego co ludzie pisza albo co ja napisze. Wciskam 'y' i wpisuje co tam chce i enter a tu dupa nic nie widze ;/ Prosze o komende. Wczesniej dzialalo a teraz ...

Odpowiedzi do Nie widze textu... :

10

Masz czy nie masz (zabawa)

Zabawa polega na tym ze jedna osoba pyta "czy masz" a druga odpowiada i zadaje pytanie nastepnej np: osoba1: masz psa? osoba2:tak itd, itp. Ja zaczynam : Masz steam ...

Odpowiedzi do Masz czy nie masz (zabawa) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zagraj w gta nie ściągając go"

1

właśnie wtedy trzeba pokazać że sie umie grać. Zagraj sobie na jakichś

właśnie wtedy trzeba pokazać że sie umie grać. zagraj sobie na jakichś serwerach tp np Koba. Antyrash to jest podstawa żeby hołote grać porządnie nauczyć, bo oni nie wiedzą co mają czynić podczas gry. Poza tym są gusta i guściki ja wole grać z ...

2

Fak a ten nie działa ściągaj wszystkie po kolei :D

Fak a ten nie działa ściągaj wszystkie po kolei :D ...

3

To nie to zagraj na serwerze Poland No Steam a zobaczysz tego plugina :)

To nie to zagraj na serwerze Poland No Steam a zobaczysz tego plugina :) ...

4

Nie mam,dużo to waży nie chce się mi ściągać. Masz Gta Vice City?

nie mam,dużo to waży nie chce się mi ściągać. Masz gta Vice City? ...

5

Nie miałem, Nie mam i niebędę mieć (Nie interesuje się piłką) Masz GTA San

nie miałem, nie mam i niebędę mieć (nie interesuje się piłką) Masz gta San Andreas ...

6

Mormo, bedzie jeszcze więcej jak usuniesz nie potrzebne pliki co się ściągają z

Mormo, bedzie jeszcze więcej jak usuniesz nie potrzebne pliki co się ściągają z serwer mi to zajęło 10 min przy 512 ...

7

ściągaj co chcesz.. ;).. chcesz tp masz w przyklejonych. a że ci nie chodzi..

ściągaj co chcesz.. ;).. chcesz tp masz w przyklejonych. a że ci nie chodzi.. to..ja juz niewiem.. twoj problem.. mi wszystko chodzi normalnie jeszcze wczoraj go ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zagraj w gta nie ściągając go"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam