Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: zagraniczne serwery dla cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "zagraniczne serwery dla cs 1.6"

1

Zagraniczne serwery:)

Siemka czy mozecie dac jakies fajne zagraniczne serwery??? Z grory THX:) ...

Odpowiedzi do Zagraniczne serwery:) :

2

Serwery dla cieniaków

Prosze bardzo o zamieszczanie tu serwerów, gdzie nie ma mocnych graczy, żeby takie n00by jak ja mogły sobie na lajcie pograć. Z góry ...

Odpowiedzi do Serwery dla cieniaków :

3

Serwery EmT-clan.com Dla garczy

Gra: Counter-Strike 1.6 Status: 24/7 Adres IP: 195.114.0.27:27408 Nazwa: emt-clan.com [CS] Serwer @ Hasło: cs Mapy: Standart, aim, awp. Pluginy: Muzyczki itd okolo 40 Pluginow Pingi: ...

Trafność: 50%

4

Serwery EmT-clan.com Dla graczy

# 1 Gra: PolandCounter-Strike 1.6 Status: 24/7 Adres IP: 195.114.0.27:27408 Nazwa: Extreme Master Team@2008 [CS] Serwer @ Hasło: cs Mapy: Standart, aim, awp. Pluginy: Muzyczki itd okolo 40 Pluginow i 10 roznych piosenek typu electro house i disco :D ...

7

Ban z przyjemnoscia dla SqN ThC

Witam o godzinie 20 :15 zauwazylem pana SqN na wh mam nagrane sliczne demka z jego udzialem...jego ip to 8065 LAN...nauczcie sie grac bez ...

Trafność: 25%

8

Ban dla Lookds za wh

O godzinie 23 zaczalem nagrywac pana Lookds na wysmienitym wh...mam nagrane demka zgodnie z regulaminem i nalezytych mnie obowiazkow rowniez mam ip pana lookds,a mianowicie 8909 LAN,kiedy wy w koncu zrozumiecie ze jak ja jestem nie ma ...

Odpowiedzi do Ban dla Lookds za wh :

9

Ban za wh dla Snacki

...

10

Ban dla Su 666

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "zagraniczne serwery dla cs 1.6"

1

Wchodzisz pewnie w serwery tylko dla widza...W zakładce menu find serwers wejdz

Wchodzisz pewnie w serwery tylko dla widza...W zakładce menu find serwers wejdz do 1 zakladki od lewej, jeżeli tak robiłeś to podczas gry naciśnij M i wybierz sobie drużynę ...

2

heh no tak:):) to ja bym wybral GamePad :) dla mnie najlepsze serwery

heh no tak:):) to ja bym wybral GamePad :) dla mnie najlepsze serwery ...

3

No to super... efektgames ma też w atmanie serwery. Atm ma świetne pingi - dla

No to super... efektgames ma też w atmanie serwery. Atm ma świetne pingi - dla mnie rzędu 7-8 :P Rozmyślam czy nie przykleić ;D (chociaż to może być konkurencja dla przyklejonego kampno ^^ i mosh może być zły - raz się żyje :D ) [ Dodano: Wto 19 ...

4

Hmm.. Jak dla mnie przebajeżone są te serwery Puchatka :smile:

Hmm.. Jak dla mnie przebajeżone są te serwery Puchatka :smile: ...

5

no tak, dlatego dla słabszych graczy są słabsze serwery :P jak masz staty 0:16

no tak, dlatego dla słabszych graczy są słabsze serwery :P jak masz staty 0:16 to tylko przeszkadzasz ...

6

Tutaj udostępniam dla tych, którzy pragną sprawdzić pingi serwery do csa, do

Tutaj udostępniam dla tych, którzy pragną sprawdzić pingi serwery do csa, do gta i do sc. Counter-Strike 1.6 --> s1.lserwer.pl:27000 --> s1.lserwer.pl:27002 --> s1.lserwer.pl:27014 --> s1.lserwer.pl:27016 --> s1.lserwer.pl:27022 ...

7

Być może wchodzisz na pełne serwery i musisz czekać, aż zwolni się zlot dla

Być może wchodzisz na pełne serwery i musisz czekać, aż zwolni się zlot dla Ciebie, ale to raczej mało prawdopodobne. Poniżej dam Tobie IP serwera Wiaderkowego, wejdź na niego i powiedz, czy nadal tak samo się dzieje. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "zagraniczne serwery dla cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam